Vladimir Putin ar fi suferit un stop cardiac la Moscova?

1114
Vladimir Putin ar fi suferit un stop cardiac la Moscova? - vladimir-1698082933.jpg

Articole de la același autor

Președintele Rusiei, Valdimir Putin, ar fi suferit un stop cardiac în decursul zilei de astăzi și s-ar afla internat la un spital din Moscova, susține presa britanică citând informații apărute pe un canal de Telegram.


Gărzile de la reședința lui Vladimir Putin au intrat în apartamentul liderului rus după ce au auzit un zgomot puternic înainte de a-l descoperi pe bărbatul de 71 de ani „întins pe podea lângă pat”, notează Express.co.uk.


Se presupune că Vladimir Putin a suferit un „stop cardiac” în apartamentul său privat din Moscova.


Un canal Telegram despre care se crede că este condus de un fost insider al Kremlinului a raportat acel incident spunând că liderul rus a fost găsit de gardieni pe podeaua dormitorului „întins pe podea, dând ochii peste cap”.
Medicii au fost chemați imediat și ulterior l-au diagnosticat pe bărbatul de 71 de ani ca suferind un „stop cardiac”.
Putin a fost apoi mutat într-o unitate medicală specială construită în apartamentul în care a fost supus terapiei intensive, susține sursa.


Raportul neverificat vine în urma speculațiilor persistente cu privire la sănătatea lui Putin, pe fondul zvonurilor despre o afecțiune medicală ascunsă de mult timp.


Canalul Telegram General SVR, condus de un fost general-locotenent rus, a declarat într-o postare: „Ofițerii de securitate ai președintelui rus Vladimir Putin, care erau de serviciu la reședință, au auzit zgomote și zgomote de cădere venind din dormitorul președintelui.


„Doi ofițeri de securitate au urmat imediat în dormitorul președintelui și l-au văzut pe Putin întins pe podea, lângă pat și o masă răsturnată cu mâncare și băutură”.


Generalul SVR a continuat: „Putin sa arcuit convulsiv în timp ce zăcea pe podea, dând ochii peste cap”.


Mai târziu, medicii au sosit un Putin „resuscitat”, care „a determinat anterior că președintele era în stop cardiac”.


Se spune că atacul de cord raportat, care nu a fost încă confirmat independent, ar fi speriat serios cercul apropiat al lui Putin.
Generalul SVR susține frecvent că Putin a folosit duble corporale care au fost schimbate cu liderul rus pentru evenimente publice și vizite în străinătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.622 secunde