Vladimir Putin promite creșterea salariilor, pensiilor și ajutoarelor sociale și scăderea prețurilor

602
1
Vladimir Putin promite creșterea salariilor, pensiilor și ajutoarelor sociale și scăderea prețurilor - 162208028-1329126075.jpg
Premierul rus, Vladimir Putin, aflat în campanie pentru prezidențialele din 4 martie, a promis, într-un articol publicat luni, că va mări considerabil salariile în sectorul public, pensiile și ajutoarele sociale, reducând în același timp prețurile la bunuri imobiliare.

Articolul, publicat în cotidianul Komsomolskaia Pravda, se referă la viitoarea politică socială a lui Putin dacă va fi ales președinte până în 2018.

El promite creșterea salariilor profesorilor de universitate și ale medicilor cu 200 la sută, între 2013 și 2018, precum și mărirea burselor de studii, a pensiilor și alocațiilor familiale.

Pe de altă parte, dezvoltând sectorul construcțiilor, scăzând prețurile materialelor de construcție și dobânzile, Vladimir Putin promite o scădere între 20 și 30 la sută a prețurilor bunurilor imobiliare în Rusia.

El dă asigurări de asemenea că va dezvolta ajutoare pentru cultură, va ameliora calitatea serviciilor municipale și a educației încă din creșe.

Vladimir Putin se confruntă din decembrie cu o mișcare de contestare fără precedent de la sosirea sa la putere în Rusia, în 2000. Criticii săi îl acuză că își multiplică promisiunile populiste irealizabile pentru a răspunde nemulțumirii populare.

Comentează știrea

leo
14 februarie 2012
same,same romania

Parca am mai auzit asta la un alt dictator dintr-o tara vecina in campania electorala sa prostesca lumea care acum in fine sa lamurit cu cine are de a face.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3386 secunde