Bin Laden își dorea pentru copiii lui să "trăiască în pace" și să studieze în Occident

367
Bin Laden își dorea pentru copiii lui să

Articole recomandate

Fostul lider al grupării teroriste Al-Qaida, Osama Bin Laden, își dorea pentru copiii și nepoții săi să trăiască în liniște și să studeieze în Occident și nu să urmeze, precum el, calea Jihadului, scrie Sunday Times, citat de Agerpres.

"Le-a spus copiilor și nepoților săi: 'mergeți în Europa sau în Statele Unite și primiți o educație bună'', a declarat cotidianului britanic Zakaria Al-Sadah, a cărui soră, Amal, o yemenită, a fost a cincea soție a liderului Al-Qaida, ucis acum nouă luni în Pakistan.

"Trebuie să învățați, să trăiți în pace și să nu faceți ce fac sau ce am făcut eu", le-a spus Bin Laden copiilor săi, potrivit cumnatului său.

Ben Laden a fost ucis în mai 2011 de un comando american în casa unde se ascundea de mai mulți ani, la Abbottabad, în nord-vestul Pakistanului.

În interviu, cumnatul liderului Al-Qaida explică faptul că cele trei soții și nouă copii care trăiau cu el în casă sunt închiși de luni întregi într-un apartament cu trei camere, fără ferestre, la Islamabad, sub supravegherea constantă a serviciilor secrete pakistaneze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6938 secunde