Concurs Week-endul nunților la "Cuget Liber"

881

Articole de la același autor

Am fost alături de ei nu numai fizic, dar și emoțional, pentru că sunt colegii noștri dragi, pentru că mâncăm o pâine împreună și pentru că ne-am dori cât mai multe evenimente fericite în viața noastră, deopotrivă.

Colegul nostru Adrian Mărunțoiu, tehnoredactor la departamentul producție tipografie a tratat, la fel de discret cum este, și cel mai important eveniment din viața lui. A adus la cunoștința colegilor că Ștefania este aleasa inimii lui cu foarte puțin timp înainte de nuntă.

Cât despre Cosmin Zaporojan, al nostru redactor șef adjunct, el și-a plănuit nunta cu mult timp înainte, iar pe aleasa vieții lui, Leonora, am cunoscut-o la cununia civilă, atunci când ni s-a confirmat bârfa că "Zapo umblă cu sora unei colege!". Și am petrecut pe cinste, cu riscul chiar de a surprinde invitații cu "tehnicile" noastre… jurnalist-nonconformiste, furând mirele.

Și prin intermediul cuvântului tipărit le dorim, dincolo de consacratul "Casă de piatră!", să se bucure sănătoși unul de celălalt cât mai mult timp, așa cum s-au fericit în ziua nunții lor!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4124 secunde