Pericol public

Concurs "Zburau" cu peste 200 de km la oră!

520

Articole de la același autor

Doi vitezomani au fost prinși rulând cu viteze de peste 200 de km la oră, în condițiile în care limita pe tronsonul pe care circulau era de maximum
100 km/h.
Potrivit inspectorului Ciprian Sobaru, șeful Biroului Poliției Rutiere, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Constanța, autoturismele marca Mercedes și Audi goneau, unul în spatele celuilalt, duminică după-amiază, pe DN3, dinspre Valu lui Traian spre Constanța, cu 216 km/h.
La volan se aflau Alexandru V., de 21 de ani și Ramazan C., de 40 de ani, ambii din Constanța. Este posibil ca cei doi șoferi să se fi șicanat în trafic, după care să fi trecut la măsurarea… cailor putere.
Polițiștii de la Circulație au fost pe fază și i-au înregistrat pe șoferii - pericol public, care, oricât de atenți ar fi fost, la viteza pe care o aveau nu ar fi putut evita vreun obstacol.
Un echipaj de Poliție a plecat în urmărirea autoturismelor, care au fost oprite în scurt timp, șoferii lor declarând că se grăbeau și de aceea au uitat să ridice piciorul de pe pedala de accelerație.
Nu au fost sub nicio formă recompensați pentru ce au făcut ci, dimpotrivă, ei au rămas fără permise de conducere pentru o perioadă de trei luni și au primit și amenzi în valoare de 450 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8367 secunde