Cadouri cu care sigur vei impresiona

413
3
Cadouri cu care sigur  vei impresiona - 15deccadouri-1387122177.jpg
Dacă ții cu adevărat să îl impre-sionezi pe cel drag, atunci oferă-i un cadou unic de Crăciun, făcut chiar de mâna ta. Fără doar și poate, surpriza va fi la cote înalte, când va afla cine este "fabricantul" darului special. Iar dacă sunteți în pană de idei, Unica.ro vă vine în ajutor cu câteva reco-mandări:

Cană pictată manual. O cană pentru ceai poate fi un cadou banal, dacă te gândești să cumperi una din târgul de cadouri. Nu așa vor sta lucrurile dacă în locul desenelor clasice cu Moș Crăciun vei asigura chiar tu grafica pe porțelan. Nu îți trebuie cine-știe-ce îndemânare, ci doar puțină imaginație, în plus, cadoul tău va fi mai original dacă formele desenate nu vor fi trasate perfect. Așadar, cumpără o cană din porțelan alb și lasă-ți imaginația liberă. Poți desena un model grafic sau dacă ai ceva mai mult talent, poți reproduce un desen mai complicat. Ca material de lucru mai ai nevoie de un tub de vopsea Pebeo, la 45 de mililitri. Gama de culori este variată. Dacă te descurci mai bine cu un marker, există și aici culori speciale pentru contur.

O husă pentru telefon. Chiar dacă o husă pentru telefon din piele nu arată deloc handmade, ai fi suprinsă să afli că acest obiect șic nu este deloc complicat de realizat și acasă. Cumpără de la mercerie o bucată mică de piele naturală, pe care o poți utiliza fie pe față, fie pe dos. Apoi decupează materialul în formă de cruce. Pe margine, găurește materialul cu un ac gros mai întâi, pentru a-l coase ulterior, deoarece pielea este mai dificil de cusut fără un utilaj corespunzător. Pentru o fixare mai bună, lipește cele două părți care se suprapun cu puțin lipici.

Suporturi pentru pahare. Există milioane de modele, forme și materiale pentru suporturile de pahare. Te-ai gândit ce poți face cu jocul de scrabble pe care nu îl mai folosești? Formează câteva cuvinte inspiraționale și lipește pătrățelele între ele, patru câte patru, astfel încât să iasă pătrate. Lipește-le apoi pe o bucată de plută. 

Comentează știrea

Andreea
8 ianuarie 2014
Cana

Buna ziua! Frumos din partea dumneavoastra ar fi fost sa imi cereti voie sa imi folositi imaginea de pe siteul/pagina personala si mai ales sa folositi imaginea cu creatia mea personala. Si mai frumos ar fi fost sa imi cereti acordul sa o folositi....

Andreea
8 ianuarie 2014
Cana

Buna ziua! Frumos din partea dumneavoastra ar fi fost sa imi cereti voie sa imi folositi imaginea de pe siteul/pagina personala si mai ales sa folositi imaginea cu creatia mea personala. Si mai frumos ar fi fost sa spuneti sursa imaginii...

Andreea
8 ianuarie 2014
Cana

Sursa imaginii canii in caz ca nu stiati de unde ati luat-o este: www.myneverland.ro

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cadouri sexy pentru Crăciun
Pagina a fost generata in 2.5918 secunde