Colțul constănțeanului supărat

266
6
Ca și când nu ar fi fost suficientă tragedia lui Ionuț, băiețelul ucis de câini în Parcul Tei din București, zilele trecute, un alt copil a fost mușcat de un câine, și tot în capitală. Este vorba despre un băiețel de 11 ani, care a fost atacat în curtea unui centru de colectare a fierului vechi din sectorul 3. Micuțul s-a ales cu numeroase răni pe față și pe braț. Îngrozită de numărul mare al copiilor lăsați nesupravegheați de părinți, bunici etc., cititoarea noastră, Dorina Manole consideră că principala cauză a unor asemenea evenimente o constituie: "Lăsarea copiilor de capul lor. Chiar dacă un câine poate să atace și când copilul este ținut de mână de cineva, dar măcar nu e singur, se pot face încercări să fie salvat, se pot chema repede ajutoare. Așa, lași copilul în legea lui, merge unde vede cu ochii pentru orice îi trece lui prin cap, iar tragedia vine de la sine. Pericole pentru copii sunt multe, nu vorbim numai de maida-nezi, mai sunt printre noi și pedofili, și traficanți de copii etc. Din păcate, în voia sorții sunt lăsați nu numai copiii săraci - chiar dacă ei sunt cei mai mulți - dar și copii din familii de la care ai avea pretenții".

Pe de altă parte, femeia nu este prea încrezătoare că problema câinilor fără stăpân va fi rezolvată în timp rezonabil și se teme că mai ales copiii care nu se pot bucura de supraveghere din partea familiei vor continua să fie victime ale acestora. 

Comentează știrea

Comunicat de la Politia Animalelor
22 octombrie 2013
Tineti-va copilul in lesa

Lasati cainele sa se joace liber in parc.Nu legati animalutul.Cainele trebuie sa-si dezvolte imaginatia.Ajutati-l sa exploreze micul univers al parcului.Invatati-l cum se planteaza un pom.Explicati-i ce pret are o floare.Ajutati-l sa se bucure de parfumul florilor de mai.Explicati-le cum trebuie sa se poarte cu un copil obraznic si nesuferit.Copii ,NU rupeti florile Lasati animalutul sa se usureze liber ! Trimiteti-va bunicutele la crosetat si copilul la televizor ! Libertate cainilor !

MARLYN
22 octombrie 2013
cutu-cutu

PROPUNERI: IUBITORI SI APARATORI AI RASEI CANINE,FOLOSITI FARA REMUSCARI SI CU INCREDERE JUCARII VII(INDIFERENT DE VIRSTA SAU SEX) PTR.STIMULAREA DRAGILOR PATRUPEDE. DE PREFERAT AR FI CA ACESTE JUCARII VII SA FIE SI VACCINATE ,SA NU EXPUNEM DOAMNE FERESTE ANIMALUTELE LA VREUN RISC DE RABIA....

david
22 octombrie 2013
ciini

oare dece "doar ciinii" sunt raufacatori????Dar cind te apara sau salveaza este bun..... toti ar trebui sa avem un loc sub soare....

crin
22 octombrie 2013
ham,ham

pupa-i pe toti de la mic la mareee

dorel
22 octombrie 2013
cini

eu i-asi vinde pe post de miei....ca tot nu se vede diferenta!!!! ce afacere buna ar iesi..!!!!!pofta buna!

guliu
22 octombrie 2013
marlyn, crin, dorel...si toate otrepele eutanasiace!

Oricat de foame iti este nu manca kkt! Mai ales cu lingura! :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.657 secunde