E OFICIAL / Câinii maidanezi vor fi EUTANASIAȚI! Tu cum crezi că ar putea scăpa Constanța de câini?

954
21
E OFICIAL / Câinii maidanezi vor fi EUTANASIAȚI! Tu cum crezi că ar putea scăpa Constanța de câini? - cainimaidanezicomunitari71346949-1380101396.jpg

Articole recomandate

Curtea Constituțională a declarat constiutuțională legea câinilor fără stăpân. Legea ar urma să meargă la promulgare, la președintele Traian Băsescu, care a anunțat că o va semna imediat, potrivit realitatea.net,




Camera Deputaților a adoptat, în 10 septembrie, legea privind câinii fără stăpân, care stabilește, printre altele, un termen de 14 zile în care câinii sunt ținuți în adăposturi, după care, dacă aceștia nu sunt revendicați sau adoptați, pot fi eutanasiați, edilii având posibilitatea să amâne eutanasierea. 


Un grup de 30 de parlamentari din toate grupurile politice, cu excepția UDMR, a atacat la Curtea Constituțională legea prin care a fost modificată și completată Ordonanța de urgență 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor.




Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Lucia
25 septembrie 2013
astazi sunt cainii,maine cine va urma/

Incet,incet ne transformam intr-un popor de criminali. Este mult mai usor sa omori decat sa-ti asumi incompetenta.Este mult mai usor sa te consideri deasupra tuturor lucrurilor si cu drept de viata si de moarte asupra celor ce nu se pot apara.Icepem cu omorarea cainilor si ...cine sau ce va urma ? Cutia Pandorei este deschisa!

catalin
25 septembrie 2013
@olguta

du-te si apara si porcii, vitele si toate animalele omoarate pt consum... . Toti iubitorii astia de caini, parca sunteti facuti de-o mama. EUTANASIATI SI FRAIERII CARE APARA PATRUPEDELE, ODATA CU ACESTEA !!!

gimandra
25 septembrie 2013
atitudine "iubitori"

Maidanezoofilii nu se dezmint, ci continua atacurile, plini de obsesiile lor. De s-ar duce in pustietate, sa ne lase in pace.

Lucia
25 septembrie 2013
Principii

Pentru Catalin : Da,sunt animale crescute si omorate cu un scop;pentru consum.Dar sa omori pur si simplu ca nu-ti mai place de cineva,sau ca sa scapi basma-curata,de raspundere,este cu totul alta problema. Se pare insa,ca acest lucru ,este greu de inteles. S-au sifonat multi bani pentru rezolvarea problemei cainilor maidanezi. Iar cei ce vor sa ascunda,au gasit si solutia:ii omoram,iar pe noi nu ne mai ia nimeni la intrebari. Simplu.Aici este vorba despre principii de viata in armonie.

Un cetatean
25 septembrie 2013
Salut decizia CCR!

Ca raspuns la intrebarea din titlul articolului, opinia mea este: 1-Capturarea tuturor cainilor fara stapan 2- Eliminarea lor fizica intr-un cadru legal 3- Amenzi usturatoare ptr iubitorii de caini, care adopta animalul, apoi il elibereaza pe strada 4- Obligarea tuturor detinatorilor de caini din rasa comuna la sterilizarea animalelor. Ar fi un inceput ptr normalitate!

Aura
25 septembrie 2013
Salut si eu decizia CCR!

Curtea Constituțională a declarat constiutuțională legea câinilor fără stăpân, ca atare Constanța va scăpa de ei prin aplicarea neîntârziată a acestei legi ! Pentru Lucia: scopul eutanasierii maidanezilor este siguranța cetățenilor. De exemplu trei sferturi din populația tării cum nu agrează maidanezii pe strazi, tot așa nu agrează probabil nici maidanezofilii, și totuși pe cei din urma nu își propune nimeni să îi eutanasieze. Nu e bine să generalizezi. Și mai ales nu pune pe aceeași treaptă OAMENII și animalele. Dacă vrei să trăiești în armonie cu natura - nu ai decât să te duci în pădure. Poți de exemplu să emigrezi în Congo. Și dacă vrei să te dai mare, să militezi pentru protejarea gorilelor, în caz că nu știi specia lor chiar este amenințată cu dispariția. Și încă ceva: o persoană care empatizează mai mult cu membrii altei specii decât cu membrii speciei de care aparține dă dovadă de ceva problem la mansardă.

Lucia
25 septembrie 2013
Lumea cu bune si cu rele

Aura,n-ai inteles chiar nimic din ce am scris. De ceea ce se intampla pe strazi ,vinovati sunt oamenii.Tot pe strazi si in parcuri sunt pedofili,drogati,oameni murdari si agresivi,etc. Ce facem ? Ii omoram pe toti ? Eu sustin ca, cei responsabili,sa-si faca treaba si sa gaseasca solutii ;ca doar pentru asta au cerut votul.Iar cei ce au "mancat banii" sa raspunda si sa-i returneze,astfel incat ei sa fie folositi..pentru siguranta si in folosul comunitatii.Cu bun simt si intelegere,poti trai in armonie cu mediul inconjurator,chiar si la oras.Un pic de intelegere si omenie,nu strica nimanui. Eu cred ca rautatea si solutiile ultimative nu aduc nimic bun.

MIRUNA
25 septembrie 2013
poporul roman a demonstrat in ca o data cat de anormal e;atrebuit sa moara oameni si copii ca sa faca o lege

poporul roman a demonstrat in ca o data cat de anormal e;atrebuit sa moara oameni si copii ca sa faca o lege care trebuia data si aplicata de foarte multi ani.(desi am inteles ca inclusiv legile anterioare din 2001,2002 ,2004 si 2008 nu interziceau rezolvarea problemei ba chiar dadeau solutii pe care primariile nu le-au aplicat mai deloc nu erau de ajuns miile de romani muscati lunar si anual? aia nu conta?chiar trebuie sa moara copii si oameni ca sa se treazeasca romanii ? sa nu uitam ca ani de zile majoritatea romanilor au acceptat resemnati situatia anormala a unor patrupede fara stapan pe strazi in toate orasele!! iar cta si primaria cta sutn un exemplu negativ la toate aceste capitole,nu au facut nici sterilizari,nici padocuri nici eutanasieri ,ecarisajul cta e cel mai slab dotat din tzara,hingherii ctei lucreaza cu cele mai primitive instrumente,nu au latz mecanic cu lasou,nu au pistoale cu tranchilizante ,de aceea nu reusesc sa prinda decat 1 caine din 20 pe zi deci deplasarile si ''munca'' lor este supraplatita ;,ecarisajul si hingherii ctei lucreaza doar o zi pe saptamana pt ca nu au fonduri si masini necesare,ei insisi mi au zis asta- pt ca nu li s-a dat fonduri avem cel mai mic padoc din tzara ;eu pot sa va garantez ca asa cum a ''facut''nimic in ultimii 4 ani la fel va fi si in umratorii ani;mazare va fi cel va prelungi cel mai situatia din toate orasele tarii,veti vedea vom fi codasi la aceasta chestiune ca de obicei...dar fruntasi la caini maidanezi !

George
25 septembrie 2013
In toata EUROPA e la fel

In toata lumea civilizata este la fel (Europa si USA si Canada). Maidanezii daca nu sunt adoptati sunt eutanasiati. In celelalte parti ale lumii nu stiu cum este legea.

cetatean
25 septembrie 2013
Decizie corecta

Ma bucur ca vor fi eutanasiati, poate asa vom ajunge si noi o tara mai civilizata, fara mizeria, bolile, galagia, muscaturile si crimele facute de catre maidanezi. Cei care se complac in mizeria de maidanezi sigur vor gasi alta cale ca sa-si satisfaca poftele.

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6484 secunde