Bunica băiețelului omorât de maidanezi, audiată la Parchet

190
3
Bunica băiețelului omorât de maidanezi, audiată la Parchet - judecator-1379054363.jpg

Articole recomandate

Aurica Anghel, bunica copilului ucis de câinii fără stăpân în sectorul 2 al Capitalei, s-a prezentat în această dimineață la Parchetul General pentru a fi audiată de procurori. La intrarea în sediul Parchetului ea nu a făcut declarații presei, anunță realitatea.net. Reamintim că pe 2 septembrie un copil de patru ani a fost ucis de o haită de câini fără stăpân, în sectorul 2 al Capitalei. 




Comentează știrea

just
13 septembrie 2013
oare cum ...

Cum de s-a gandit cineva si la "asta" ?? Dupa parerea mea este singura VINOVATA pentru ce s-a intamplat .... Oameni buni intelegeti odata .dak noi nu avem grija de copii cine draq ar trebui sa aiba ???? Ne trebuie mult creier ....

paul
13 septembrie 2013
neglijenta sau seninatate

cum e posibil sa lasi copii sa se joace intr-o zona fara a fi supravegheati.orice copil la o varsta atat de frageta este imprevizibil in tot ce face.d-na bunica este vinovata in proportie de 90 LA SUTA pentru cele intamplate.

Exterminarea Cainilor
14 ianuarie 2016
www.maidanezii.blogspot.ro

Maidanezii trebuie exterminati cu ranga de otel sau cel mai bine turnata benzina pe ei si dat foc sa arda ca sobolanii de vi si zoofilii din romania spinjurati pe loc .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8883 secunde