Protest împotriva eutanasierii câinilor fără stăpâni organizat la Constanța

418
6
Protest împotriva eutanasierii câinilor fără stăpâni organizat la Constanța - cainivagabonzicomunitarimaidanez-1379233492.jpg

Articole de la același autor

Camera Deputaților a adoptat, recent, legea privind situația câinilor fără stăpân. Astfel, noul act normativ stabilește un termen de 14 zile în care câinii sunt ținuți în adăposturi, după care, dacă nu sunt revendicați sau adoptați, să fie eutanasiați.




Mulți români sunt împotriva acestei legi, motiv pentru care în toată țara au fost organizate mai multe mitinguri. Și în Constanța iubitorii de animale, care sunt împotriva acestei legi, s-au organizat și, la inițiativa a două avocate din Constanța, Cristina Anca Angheluță și Cristina Andrei Dumitriu, vor ieși pe stradă pentru a protesta împotriva eutanasierii câinilor fără stăpâni. 


Astfel, marți, 17 septembrie, începând cu ora 17.00, sub denumirea "Și ei au dreptul la viață" cele două avocate organizează un protest autorizat la Casa de Cultură din Constanța. La eveniment sunt așteptați toți cei care sunt împotriva eutanasierii câinilor fără stăpâni. Organizatorii fac apel la participanți să vină, pe cât posibil, îmbrăcați în alb și să fie pașnici.
 
"Ceea ce facem noi este un protest autorizat creat pentru a alarma orașul de nedreptățile ce au loc pretutindeni. Trebuie să ne unim forțele și să arătăm că ne pasă și că dorim o țară în care să trăim fericiți și plini de armonie", spun organizatorii.




Comentează știrea

noni
15 septembrie 2013
si eu

Si orasul e satul de javre si kakati de caine. Si eu propun un miting, impotriva eutanasierii porcilor, mieilor, gainilor, vacilor. Mai propun mitingul victimelor maidanezilor. Daca tot fac miting ca sa ma convinga de buna lor intentie, sa adune in marsul lor si kakatii de caine de pe strada, sa vad daca se baga la asa ceva. Dati din gura de geaba. Va acuz direct prin protestele pe care le faceti si ideologia sustinuta de amenintare grava la adresa integritatii corporale, a sanatatii, a sigurantei, a dreptului civilizat la viata, a mea, a copiilor si familiei mele si nu in ultimul rand al celor care sunt in asentiment cu mine. Daca voi cereti explicit caini pe strada, cer si eu sa fie scosi din puscarie toti nenorocitii ca si ei sunt oameni si sunt tinuti in custi, sa fie eliberati porcii din abatoare, unde sunt curentati inainte de a fi injunghiati, sa fie eliberate animalele de la zoo, pt ca ele nu trebuie sa traiasca in captivitate. As cere si sterilizarea celor are vor participa la miting, dar ramane doar o dorinta personala. JEGURILOR !

:):)))))
15 septembrie 2013
da da da

m-ai uns pe suflet, noni...nici eu nu le ziceam mai bine. "Dragi" iubitori de javre...aveti sansa sa luati "pasnicele" patrupede acasa, daca tot va pasa asa de tare....

un OM
15 septembrie 2013
pentru suflete

Pentru stiinta dvs domnilor, rahatii de pe strazi sunt de la cainii cu stapan. Asta ati putea observa si dvs daca ati fi vrut sa stiti si sa nu fiti pe langa subiect. Iar tot pentru stiinta dvs protestul este pentru toate animalele fara stapan. Pacat ca porcii, puii, etc despre care vorbiti dvs au stapani si ei ii u omoara!

Radu
15 septembrie 2013
pentru UN OM

sa inteleg ca , conform ideilor tale sucite animalele fara stapan se duc si isi fac nevoile la toaletele ecologice nu? :)))

Răspuns la: pentru suflete
Adăugat de : un OM, 15 septembrie 2013
Pentru stiinta dvs domnilor, rahatii de pe strazi sunt de la cainii cu stapan. Asta ati putea observa si dvs daca ati fi vrut sa stiti si sa nu fiti...
Shadow
16 septembrie 2013
Prostie

In opinia mea,prostia asa zisilor oameni care au un suflet mare si iubitor aduce un haos in tara asta,daca doriti a face o schimbare sunteti invitati sa luati personal toti cainii fara stapan si sa-i primiti in propria casa,nenorocitele alea de javre sunt salbatice,periculoase si mai mult au omorat suflete nevinovate precum femei in varste sau copii,repet inca odata COPII.Daca vedeti un om anevoios il ocoliti intorcand capu,daca vedeti pe strada un copil cu mana intinsa care nu are nici macar situatie financiara sau mai rau este orfan il priviti cu dispret,il ocoliti si nici macar un gand de ajutor nu va trece prin cap,daca pe strada are zace un caine si un om muribund ati fi in stare sa ajutati cainele ala lepros in loc de un om.Eu sincer doresc fiecarui idiot care protesteaza(in ciuda faptului ca nu face nimic pentru a schimba situatia) impotriva unei actiuni care este necesara sa fie muscat la randul lui de animalele salbatice la care tin atat de mult,va doresc ca propriul vostru copil sa fie omorat de javrele raioase ale romaniei,sa vedem atunci ce parere aveti despre ciumele astea ale strazii.

Roxie
21 iulie 2014
Despre prostie

Cainii sunt animale domesticite de om. Oamenii sunt responsabili de faptul ca exista pe strazi. Solutia este sterilizarea in toate curtile si pedespirea abandonului. Putem aduna toti cainii acum si intro luna iar e plin, gasim la marginea soselelor, pe refugii, malluri peste tot isi abandoneaza cainii, catelele gestante, puii in pungi sau direct in gunoaie. Natie barbara si proasta. Se perpetueaza de sute de ani aceasta barbarie.Desteptati-va ca nu se teleporteaza cainii de pe marte.Oamenii sunt iresponsabili si cretini.Arunca si tot arunca si voi vreti NUMAI crima, nu va aud sa spuneti de vreun program de sterilizare, de responsabilizare de aplicarea legii impotriva abandonului ca parca amaratii astia de caini vin ca hunii.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Economie : Protest spontan la Roșia Montană
Pagina a fost generata in 0.6897 secunde