Colțul constănțeanului supărat

192
2
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup-1395164070.jpg

Articole de la același autor

Aproape că nu există control al inspectorilor de la Protecția Consumatorului în urma căruia să nu se constate abateri de la calitatea alimentelor, și nu numai, unele foarte grave. O cititoare, care a lucrat o vreme în comerț și a văzut multe la viața ei, crede că ori de câte ori constată abateri grave de la calitatea produselor alimentare, care pun în pericol sănătatea oamenilor, furnizorului ar trebui să i se facă, imediat, plângere penală: "Eu am fost dată afară din comerț pentru că am îndrăznit să fac reclamație, personal, la OPC. Acolo nu merge să reclami ca anonim, dar nu m-am dat înapoi, am făcut plângere cu toate actele în regulă. Și s-au dat amenzi grase. După scandalul ăsta nenorocit cu carnea stricată, eu cred că trebuie să se ia măsuri mult mai aspre. Trebuie controlați și cei care vând lactate, carne, ouă, la colț de stradă. E multă sărăcie, plus că sunt mulți oameni simpli, care cumpără orice. Și de ce n-ar face-o, dacă nici măcar în marile magazine nu se garantează, întotdeauna, o marfă de calitate. Chestiile astea cu garanția la carne sunt vechi, e nevoie de controale tot timpul. Cred că trebuie angajați mai mulți inspectori la OPC, n-au cum să facă față la nebunia care va fi la vară. Pentru mulți oameni din comerț, riscul nu înseamnă mare lucru!". 


Comentează știrea

un platitor
19 martie 2014
bataie de joc la ANAF Constanta

E revoltator ce se intampla la ANAF Constanta in noul sediu din Tomis III. S-au comasat trei sau patru sedii, s-a redus programul de lucru intre 8,30-13 si se sta la coada doua trei zile pentru a plati sau pentru relatii. Domnii ziaristi sa se deplaseze sa vada cozile de la 6 dimineata si puhoiul de " contribuabili" inghesuiti si umiliti, pe scarile unei institutii platite din banii lor. Nu exista ghiseu de informatii, lumea umbla ametita intre etaje, stai la trei cozi sa platesti o taxa. Cine si de ce isi bate joc de noi?

Un alt platitor batjocorit de angajatii ANAF
20 martie 2014
Stai linistit ca nu te ia nimeni in seama!

Aceiasi problema am avut-o si eu ieri si n-am avut unde sa reclam modul in care functionara de la biroul numarul 16, etaj 1, pe nume Tamas, s-a comportat si mi-a vorbit apropae ca la usa cortului...! Acolo nu exista niciun birou unde sa reclami faptul ca, nu ai un birou de unde sa te informezi cu privire la locul unde trebuie sa ajungi, ca stai la 3 cozi interminabile ca sa platesti o singura taxa si ca functionarii de acolo te iau peste picior daca ii intrebi ceva! Traim intr-o tara, unde ziaristii nu-si mai fac treaba... ei isi fac treaba doar daca seful le spune despre ce subiect sa scrie! Ziarele au culoare politica... deci, n-or sa scrie despre acest subiect, cand sunt mana in mana cu cei care conduc aceste institurii publice, platite din banii nostri...! Bleahh... mi-e sila de voi!

Răspuns la: bataie de joc la ANAF Constanta
Adăugat de : un platitor, 19 martie 2014
E revoltator ce se intampla la ANAF Constanta in noul sediu din Tomis III. S-au comasat trei sau patru sedii, s-a redus programul de lucru intre...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3836 secunde