Colțul constănțeanului supărat

467
1
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup-1402674907.jpg

Articole de la același autor

"Sunt foarte supărată, una dintre fete mi-a plecat la muncă, în Spania. A muncit numai cu contract, n-a avut probleme. De ceva timp, patronul se ia de ea și vrea s-o dea afară, dar nu are motiv. La noi, dacă e, te plângi la ITM, acolo, unde să se plângă fata mea?" – întreabă o cititoare, extrem de supărată de situație.

v v v

Practic, în situații de acest gen, Mihaela Crivea, specialist în probleme de munbcă, precizează că cetățenii români se pot adresa următoarelor instituții: Inspecția Muncii și Securității Sociale spaniolă (Inspeccion de Trabajo y Seguridad Social), sediul central sau direcțiile teritoriale și provinciale (Sediul Central: Calle Agustin de Bethancourt, 4, 28003 - Madrid. Tel: 0034 91 363 00 00 / Fax: 0034 91 363 0678. E- mail: [email protected] / http: www.mtin.es); Ministerul de Interne - Direcția Generală de Poliție (Ministerio del Interior-Direccion de la Policia y de la Guardia Civil), adresa: Avda Pio XII 50-E 28016, Madrid, tel. (91) 302-41-91); Filiala sindicatului la care este afiliat, ai căror juriști și avocați îl pot consilia și le pot inclusiv apăra interesele (Union General de los Trabajadores - UGT: www.ugt.es / Comisiones Obreras CCOO.www.madridsindical.es); Tribunalul Național - www.poderjudicial.es). Deci, soluții există, important este să fie cunoscute încă de la plecare, mai arată specialista. 

Comentează știrea

spania
14 iunie 2014
munca

Pai credeti ca Spania va asteapat cu bratele deschise ???Aici este mai rau ca in romania daca se duce la UGT sau CCOO daca are nevoie de avocat o sa trebuiasca sa plateasca o suma de bani (daca nu este inscrisa la acest sindicat) Dar daca patronul vrea sa o dea afara poate sa o faca fara nici o problema dar cred dupa cum spuneti ca se poarta urit cu ea ca sa plece singura si atunci un mai are dreptul la somaj si nici la niste bani pe care trebui sai plateasca patronul .Eu zic sa se duca si sa puna o plingere la judecatorie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3845 secunde