Colțul constănțeanului supărat

257
1
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup-1411655130.jpg

Articole de la același autor

"Vecina de la etajul de deasupra apartamentului meu scutură de la balcon sacul cu mizerie de la aspirator pe rufele copilului meu, asta mă deranjează cel mai tare. Nu poți să vorbești cu ea, și nici altcineva din familie nu deschide ușa, doar să ai norocul să-i întâlnești pe scări sau în fața blocului. Am apucat o dată să vorbesc cu ea, dar n-a recunoscut, a dat vina pe alții!" - ni s-a plâns Radu Popescu. Bărbatul a sperat că urmare acelei atenționări, femeia va renunța la această practică, dar lucrurile au luat o turnură și mai urâtă. Drept "răzbunare", femeia, într-un exces de zel gospodăresc, a început să aspire prin casă de la ora 7 dimineața, chiar și în week-end, mizeria ajungând tot pe rufele din balconul vecinului. În plus, și ceilalți vecini sunt nemulțumiți din cauză că și soțul respectivei doamne, fiind tâmplar, își face de lucru prin casă, deranjându-și vecini fără ca măcar să le ceară o singură dată scuze.

"În spiritul bunei vecinătăți, ne-am dorit întotdeauna să rezolvăm problemele la modul pașnic, prietenesc, nu să ne reclamăm pe la poliție sau prin instanțe, deși ar merita… Când au fost invitați la o ședință de bloc, în loc de răspuns, ne-au tras ditamai înjurătura! Poate că ar fi bine ca acești oameni să înțeleagă că respectul pentru vecini nu se limitează doar la «Bună ziua»! Sper să citească aceste rânduri și să se liniștească". 

Comentează știrea

george
26 septembrie 2014
necivilizat

Atirnatul rufelor pe balcon este rusine sa se vada la exterior . Sint uscatoare pentru rufe, dar le blocati cu resturi de vopsele ,mobila veche ,muraturi. Urit pentru civilizatiea colocatarilor.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Eveniment : La furat de păsări, prin vecini
Pagina a fost generata in 0.5557 secunde