Colțul constănțeanului supărat

168
1
Colțul constănțeanului supărat - coltctean-1411739970.jpg

Articole de la același autor

"Vreau să fac un curs de calificare, în ideea să-mi fie mai ușor și să fiu văzută mai bine la muncă, însă patronul nu vrea să-mi dea concediu fără plată, spune că fac asta ca să plec în altă parte. Mi-am dat cuvântul de onoare că nu plec nicăieri și mi-a spus că se mai gândește... Problema e că acest curs începe la 1 oc-tombrie… Mi-am făcut tot concediul de odihnă și mă interesează dacă patronul e obligat să-mi dea libere strict pe chestia asta?" – întreabă o cititoare.

v v v

În cazul în care salariatul este cel care are inițiativa participării la o formă de pregătire profesională cu scoatere din activitate, angajatorul va analiza solicitarea salariatului împreună cu sindicatul sau, după caz, cu reprezentanții salariaților – precizează Mihaela Crivea, specialist în probleme de muncă. Însă, o decizie cu privire la cererea salariatului o poate lua în termen de 15 zile de la primirea solici-tării. Având în vedere că din informațiile oferite de cititoarea noastră nu reiese termenul la care a formulat cererea, o rugăm să revină cu elemente suplimentare. 

Comentează știrea

admirator
27 septembrie 2014
de ce nu se fac cursuri

de (re)calificare la seral? Nimeni nu ar mai fi deranjat si nimeni nu ar afla... Sunt multe domenii de interes (auto, radio/electronica, electrotehnica, bijuterii -au,ag-, croitorie, timplarie/ebenistica etc...). Si -probabil-, multi doritori. Pe bani. De ce acest dezinteres general si apatie totala?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.371 secunde