Veterinarul pe recepție

Ce nevoi are un papagal rănit

463
1
Ce nevoi are un papagal rănit - cenevoi-1411740036.jpg

Articole de la același autor

"Am doi papagali superbi. Am plecat grăbită la muncă și nu i-am mai pus în colivie, au rămas liberi. Seara, pe unul dintre ei l-am găsit rănit la picior. I-am luat de la farmacie unguente, dar nu prea mănâncă" .(Aneta Trandaș)

v v v

Doamnă Trandaș, după cum ne-a explicat medicul veterinar Gheorghiță Mureșanu, cu atât mai mult în cazul unui papagal rănit, alimentația este considerată o parte esențială a procesului de recuperare. Pe de altă parte, specialistul ne-a confirmat că păsările rănite sau suferinde își pierd apetitul sau refuză mâncarea, ceea ce le poate afecta sistemul imunitar. Dacă pasărea nu se ține pe picioare, încercați s-o hrăniți din palmă sau de pe podea cu semințele ei preferate. În situația în care lucrurile se complică, ar trebui dusă la veterinar. 

Comentează știrea

silvia
28 septembrie 2014
silvia

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum hrănești o pisică adultă
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Cu ce să hrănești câinele bătrân
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Lactatele, esențiale în hrana copiilor
Pagina a fost generata in 1.2905 secunde