Cosmetica la domiciliu

1143
Cosmetica la domiciliu - 16deccosmetica-1324051828.jpg
"Eu sunt împotriva machiajului sofis-ticat, nici nu mă pricep de fapt. Ce produse aș putea folosi ca să am o față mai de sărbătoare, de Crăciun? Avem petrecerea firmei și mi-aș dori o mică schimbare. Niște sfaturi mi-ar prinde bine, tot sunt în criză de timp. Cu mulțumiri, Ana, 37 ani".

v v v

E clar, de fiecare dată, Crăciunul ne ia prin surprindere. Cosmeticiana Bogdana Oancea Stoian consideră că, indiferent de preferințele pentru un machiaj sau altul, tendința pentru Crăciun este simplitatea. Așadar, dragă Ana, ca să arăți impecabil de sărbători, specialista îți recomandă, în primul rând, fardul de obraz, care întinerește și dă prospețime. Atenție, blush-ul trebuie să contureze delicat trăsăturile, mai ales că, după aplicarea fondului de ten, culoarea feței se uniformizează, iar chipul pare palid.

Nuanțe de blush. Indiscutabil, fardul de obraz trebuie asortat nuanței naturale a tenului tău. Pentru tenul închis, de exemplu, se recomandă nuanțe de piersică sau arămiu, la tenul foarte alb, se potrivește rozul trandafiriu. De asemenea, blush-ul trebuie să fie ușor satinat sau chiar mat, cele strălucitoare, stridente, trebuie folosite la ocazii foarte speciale, precum Revelionul.

Pudră sau cremă? Dacă ai un ten gras, ideală este pudra, care nu trebuie însă folosită în cantitate exagerată. Referitor la fardurile de obraz cremoase, acestea, chiar dacă sunt mai delicate, având mai puțin pigment, sunt recomandate persoanelor cu ten normal sau uscat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Preparați-vă în casă rețete cosmetice
Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Lecții gratuite de machiaj
Pagina a fost generata in 0.4785 secunde