Cosmetica la domiciliu

488
Cosmetica la domiciliu - cosmetica-1333393428.jpg
Stimată doamnă Corina Vlădea, referitor la dilemele dumneavoastră privind efectele pudrei asupra tenului lucios, cosmeticiana Bogdana Oancea Stoian precizează că unul dintre argumentele pentru care e bine să aveți în trusă o pudră este și acela că îndepărtează luciul de pe față, conferă pielii un aspect mat și mătăsos. Mai mult, tot pudra are capacaitatea de a fixa fondul de ten, ajutând astfel machiajul să se păstreze un timp mai îndelungat. Trebuie să aveți în vedere să optați pentru o pudră transparentă, care dacă va fi aplicată în cantități mici, va conferi machiajului un aspect cât mai natural. De asemenea, este bine să folosiți o pensulă specială pentru aplicarea pudrei, deoarece se va fixa mult mai bine și va ține mai mult timp. Înainte de aplicare, suflați ușor peste suprafața pensulei și scuturați puful pe dosul palmei. Atenție: un puf pentru pudră prea des utilizat poate provoca inflamații ale epidermei!

Două tipuri de pudră. De regulă, femeile știu că există două tipuri de pudră: simplă și compactă. Cea simplă are o consistență mai lejeră, fiind preferată în machiaj datorită faptului că nu prea lasă urme pe piele și durează mai mult decât pudra compactă (aceasta, din cauza uleiurilor pe care le conține, lasă urme pe față).

Datorită beneficiilor, multor femei, pudra nu le lipsește din poșetă, fiind produsul ideal pentru retușarea machiajului în timpul zilei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Decembrie 2011
Stire din Cetățenești : Trucuri mici, efecte mari
Miercuri, 21 Decembrie 2011
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Pagina a fost generata in 0.193 secunde