Cum ți-ai dori să fie primarul orașului tău?

636
1
O dată la patru ani, puterea se află în mâinile electoratului. Fără pretenția de a atinge toate calitățile portretului-robot al primarului perfect, cititorii noștri încearcă să facă fișa postului unui edil șef după care râvnesc, de la care așteaptă să facă ceva pentru oraș.

O persoană cu notorietate

Dana Suciu și-ar dori ca viitorul primar al Constanței să facă parte din lista cu elite a orașului, să fi fost șeful unei instituții cu rezonanță: "Un om foarte bine cunoscut, cu fișa la vedere, care să nu aibă nimic de ascuns. Asta nu înseamnă că trebuie să fie perfect, însă balanța să încline de partea calităților".

Să aibă stofă de șef

"Eu cred că în Constanța este nevoie de un om cu stofă de șef model. Dar și de un om care să nu facă din primărie o fortăreață cu accesul permis numai cui trebuie. Impresia mea e că în momentul de față, primăria este instituția personală a domnului Mazăre. Îmi doresc o primărie a tuturor constănțenilor" (Simona Mirea).

Să candideze o femeie!

Miruna Nistor este de părere că orașul nostru are nevoie la cârmă de o femeie puternică: "Mă tot întreb de ce nicio femeie nu are curajul să candideze pentru primăria Constanței?". Cititoarea noastră lansează un apel către toate femeile puternice ale urbei noastre să iasă la rampă cu un program de care orașul are nevoie în acest moment: "Nu cred că există constănțean mulțumit de felul cum arată trotuarele sau de lipsa locurilor de parcare. Un subiect foarte discutat în rândul cetățenilor și totuși nerezolvat. O femeie are răbdarea să ia orașul la pas și să vadă că ne rupem picioarele în bordurile și în trotuarele sparte, poate să vadă starea jalnică a parcurilor, a zonei peninsulare etc. etc. Orașul s-a sluțit și numai o femeie poate să-i redea frumusețea".

Gospodar și politician fără cusur

Vlad Petre crede că un primar de calibru trebuie să fie un gospodar desăvârșit, dar și un politician respectabil.

Comentează știrea

cristi
7 februarie 2012
SA FIE CONFORM COMENTARIULUI

Cinstit si nepus pe imbogatire personala ,eventual destul de bogat pentru a nu vedea in primarie o vaca de muls. Sa aibe o mare autoritate , inzestrat cu curajul necesar pentru a lupta contra mafiilor locale. Sa domine masa subordonatilor , nu sa fie zbir , dar trebuie a i se sti de frica .Sa-si iubesca orasul . Sa simta totul precum un ecologist. Orasul sau sa devina decent sa emane spirit civic .Sa fie un om de cuvant . Sa nu fie demagog si sa faca false promisiuni. Sa-si faca prioritatile mandatului in functie de necesitatile localitatii ; cum ar fi: creerea de locuri de munca,nivel de tai decent - scaparea de saracie . Sa reea idea din campania 2004 in care spunea cam asa ; SUNT CONSTIENT DE FAPTUL CA NU MA ASTEAPTA O MUNCA USOARA , CA FOTOLIUL DE PRIMAR INSEAMNA IN PRIMUL RAND RESPONSABILITATI ,INSA SUNT CONVINS CA IMPREUNA PUTEM TRANSFORMA M E D G I D I A INTR-UN ORAS PROSPER ,UN ORAS EUROPEAN ,IN CARE SA NE PLACA SA TRAIM SI SA NE CRESTEM COPII.Cam asa a-si dorii sa fie primarul orasului meu .

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Social : Locuințele ANL, scoase la vânzare
Pagina a fost generata in 1.5312 secunde