"De ce dezastrul constănțenilor și nu al vinovaților?"

374
4
"Am luat cunoștință din ziarul dumneavoastră că Mazăre a făcut o ședință de consiliu local fulger, să se plângă de pacostea care i-a căzut pe cap (cu asta sunt de acord, el ar trebui să răspundă, nu constănțenii!) din cauza unei sentințe judecătorești care obligă primăria să achite o datorie de 13 milioane euro către o firmă privată, hotărâre pe care a numit-o un dezastru pentru constănțeni. Vă rog să rectificați în ziar, poate dezastru pentru cei vinovați de provocarea lui, nicidecum pentru constănțeni!"- este de părere Ele-nis Costa. Ca plătitoare conștiin-cioasă de taxe și impozite, femeia transmite municipalității că nu va plăti niciun ban în plus pentru vreo taxă mărită să acopere această pagubă. Din punctul ei de vedere, consideră că a sosit momentul ca această pierdere să fie suportată de persoanele din vina cărora s-a produs: "Cred că ar fi bine ca noi constănțenii să facem un miting, dar nu ca să protestăm împotriva judecătorilor care au dat sentința asta, ci pentru a cere să plătească din buzunarele lor persoanele vinovate de gaura asta. Cred că avem dreptul să depunem o plângere la Parchet, în numele constănțenilor. Cu mitingul ăsta sunt de acord!".

"Trăim deja un dezastru!"

"De data asta, primarul a avut grijă să se converseze cu noi prin ziare, să ne cheme în ajutor (pentru altceva n-are timp de noi!), să ne avertizeze ce dezastru ne așteaptă! Dar noi trăim deja un dezastru! Am o fată care urmează facultatea de magistratură și mă gândesc cu groază cum ar fi ca, după ce va da o sentință, primarul, cine-o fi el, să instige un oraș întreg împotriva ei! Văd că, la Constanța, politicienii urmează exemplul de la București, instigând împotriva judecătorilor. Există oare un dezastru mai mare decât această atitudine deșănțată? Eu cred că nu!" - ni s-a plâns o cititoare, care ne-a rugat să-i asigurăm anonimatul.

Pe de altă parte, cititorii noștri Ioana Tică, M. Stângă și Zina Apostol îi propun primarului Mazăre să invite toți constănțenii la o întrunire, unde să le ofere explicații despre adevăratele motive care au generat această situație. Iar dacă vina o poartă primarii anteriori, atunci să fie și ei invitați: "Nu mai vrem să înghițim ca pelicanii tot ce ni se toarnă, vrem dovezi! Iar dacă acestea implică să plătim, vom plăti, dar să știm pe ce!". 

Comentează știrea

gogu
30 iunie 2012
fara

stimata doamna,eu doresc sa platesc o taxa mai mare la impozit deoarece asa primaria are posibilitatea sa dea ajutoare tiganilor si pensionacilor tampiti

tupeul mazare
30 iunie 2012
total indignat

sint constantean nu este de suportat neglijenta ,sfidarea,ce o arata realesul primar fata de noi .A lasat sa treaca alegerile dupa care a inceput sa se plinga rusine sa plateasca Cine la ales sint cei ce primeau ajutor social si case (adica tiganii) pe care i-am vazut cu TAXI sa ia pachete in pieile goale cu burtile mari,care nu au semnat niciodata un stat de plata.Sa plateasca DL.MAZARE ,

ucseer
30 iunie 2012
platim, dar sa stim si noi

Nici nu-ti vine sa crezi. Protestatara, care are dreptate, inclusiv in ceea ce priveste o demonstratie a cetatenilor acestui oras, nu are curajul sa-si spuna numele, ceea ce inseamna ca guvernarea rosie a orasului si a judetului a reusit sa bage frica in cetateni si este foarte grav. Alti trei comentatori isi dau numele doar pentru ca sunt de acord sa plateasca, dar sa stie si ei pentru ce. Eu le spun, sa plateasca ei, daca tin atat la cei care sunt vinovati. De fapt, eu as fi bucuros sa nu mai fie bani cu care clovnul Mazare sa dea pachete cu care sa-si cumpere voturile, ca doar nu ii da din banii lui. Sa ii vad atunci pe batranii care il voteaza si care hotarasc prin votul lor viitorul copiilor si al nepotilor si ii lasa condusi de un circar. Scris de Paul Andreescu.

IONICA
1 iulie 2012
DE CE ?

DE CE IN SAPTAMANA PREMERGATOARE ALEGERILOR A-TI : DAT PACHETE PENS.? DE CE IN ACEEASI SAPTAMANA A-TI INAUGURAT PASARELA DIN MAMAIA? DE CE ...DE CE... ?NU PUTEA-TI SA AMANATI CU O SAPTAMANA CA SA NU MAI APARA CA MITA ELECTORALA ? RUSINICA..!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4059 secunde