Diplome de vânzare avem! Diplome de vânzare avem!

16994
15
Diplome de vânzare avem! Diplome de vânzare avem! - 26febrdiplome2-1361889352.jpg

Articole de la același autor

"Vând Diplome de Bacalaureat Licență Masterat și Doctorat cine e interesat să îmi scrie pe email pentru mai multe detalii contact initial numai prin email [email protected]. Rog seriozitate" – am reprodus unul din nenumăratele anunțuri care invadează internetul de ani de zile. Este o invitație clară la arderea sau comprimarea etapelor de școlarizare  adresată celor care n-au nicio problemă să facă rost de o diplomă pe bani, deși sunt agramați sau total străini de domeniul care tocmai le-a atestat pregătirea. Pentru că din rândurile acestor impostori, cel puțin așa îi consideră cititoarea noastră Teodora Pică, fac parte și medici, și profesori, și ingineri, care, prin activitatea lor: "Ar putea nenoroci multă lume, ar putea distruge viitorul acestei țări, mă tot întreb de ce Poliția, Parchetul, Ministerul Educației nu se autosesizează? Măcar pe baza anunțurilor de pe internet ar putea să deschidă anchete serioase, iar tot felul de escroci să nu mai facă, la comandă, diplome de bac, facultate, master, doctorat și ce-o mai fi. Dacă ai bani și pretenții mari, devii licențiat fără să fi călcat în facultate. După mine, escrocheria asta va distruge, ușor-ușor, viitorul țării. Să nu se mai mire nimeni de rezultatele de la bac, atâta vreme cât mulți tineri se bazează că babacul o să aibă grijă să-i cumpere o diplomă, dacă tot sunt de vânzare la liber!".


Peștele, de la cap…
Despre faptul că mulți absolvenți care nu s-au spetit învățând sau chiar persoane care… au sărit anii de școală au reușit să intre în posesia a diverse diplome a curs multă cerneală în presa românească. Ani de zile, cititoarea noastră n-a înțeles cum este posibil ca autoritățile românești să tolereze așa ceva: "Este o afacere de a scoate diploma pe piață pe bani, nimeni n-a intervenit, de aici pleacă toate necazurile, de la acest număr colosal de studenți care nu au nicio valoare, ei săracii nu-și pot lua bacul, dar ajung absolvenți de nu știu ce facultate. Dacă tot se poate, s-au luat diplome pe bandă rulandă. Problema e că pe listă apar și nume grele, plus mulți doctori, ingineri, profesori. Să nu ne mai mirăm de atâtea erori medicale, că nivelul de pregătire în școli e cum e…  Parchetul trebuie să intervină, să se termine odată cu joaca asta de-a intelectualii de carton!".


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
...
4 martie 2013
...

De 23 de ani nu aud alceva despre cat de " pe merit" sunt diplomele romanesti... de ce sa-r schimba acum ceva??!!! cand doar toti au prins gustul??!!.....

anghel floricica
19 februarie 2017
buna ziua

vreau si eu o diploma de liceu cit ma costa

Rainmund
28 martie 2017
Buna

Cum luam legătura cu dumneavoastră sa vb?

Mariana
18 aprilie 2017
Diploma bac ptr a fi folosita afara

Un nr de contact sau adresă email

Mariana
18 aprilie 2017
Diploma bac ptr a fi folosita afara

Un nr de contact sau adresă email

Elena
8 noiembrie 2017
Diploma liceu

cum pot lua legatura

Amalia
13 noiembrie 2017
Diploma de 8 clase

Va rog cum dau de dumnneavoastra

Nicoleta
24 noiembrie 2017
Diploma de 8 clase

A mi trebuie pt angajare

Gabriela
21 decembrie 2017
Diploma

Ad dorii o diploma de liceu.pentru angajare

Gabriela
16 ianuarie 2018
Diploma

Cat costa o diplomă de 8 clase!?

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.521 secunde