Idei pentru masa festivă

513
Pentru cei care rămân acasă și doresc să organizeze mese festive cu familia sau prietenii, specialiștii în materie au pregătit un ghid cu sfaturi și sugestii, din care am reținut câteva trucuri simple, dar cu efect garantat: 


l Orice gazdă își dorește ca invitații să fie întâmpinați într-un mod cât mai special. Veți reuși asta plasând în centrul mesei o fructieră încărcată cu fructe – kiwi, banane, portocale, mandarine, mere. Vor constitui o gustare ușoară pentru invitați, dar și un excelent punct focal al mesei.

l Nu este complicat să aranjați într-un mod anume și vesela. Deci, așezați crenguțe naturale de brad de jur împrejurul farfuriilor, iar la final plasați câte un globuleț ornamental și câte un pahar de vin în dreptul fiecărui tacâm. Dacă nu vă atrage ideea cu globulețele, prindeți bucăți de beteală de marginile feței de masă și efectul va fi pe măsură.

l Accesorii care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun sunt și lumânările plasate în sfeșnice de argint, întrucât conferă intimitatea necesară reîntâlnirii cu cei dragi. În plus, vor face ca totul să arate perfect și să strălucească, așa cum se impune în zile de mare sărbătoare.

l Important! Pregătiți cutiuțe cu cadouri simbolice, ba chiar trasnite, și pentru autoinvitați! Astfel, le veți face o surpriză plăcută și veți condi-menta seara cu momente vesele! Și, mai ales, nu uitați că nu meniul sofisticat sau pregătirile exagerate vor asigura reușitei petrecerii, ci bucuria reîntâlnirii cu cei dragi! 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Trucuri pentru economisirea timpului
Vineri, 28 Ianuarie 2011
Stire din Fun : Secretele unei căsnicii fericite
Pagina a fost generata in 0.3675 secunde