Leacuri simple împotriva punctelor negre

571
Leacuri simple împotriva punctelor negre - siteleacuripunctenegre-1396449840.jpg
Pentru a scăpa de problema punctelor negre, fără prea multă bătaie de cap, fără vizite costisitoare la saloanele de cosmetică sau produse farmaceutice, Click sănătate recomandă câteva tratamente naturiste. Însă, înainte de toate, trebuie să te asiguri că ai o rutină benefică pielii tale. Asta înseamnă să îți cureți tenul în fiecare seară înainte de culcare. Oricât de obosită ai fi, nu ar trebui să sări peste demachiere! De asemenea, pentru prevenirea punctelor negre este necesar să îți exfoliezi pielea regulat. Și cel mai important sfat ar fi să nu îți traumatizezi zonele afectate, adică să nu îți storci coșurile și punctele negre, pentru este posibil să răspândești infecția și pe zonele neafectate. Iată câteva leacuri banale, la îndemână, pentru rezolvarea acestei sâcâitoare probleme: 
Pastă de dinți. Aplică în strat subțire pastă de dinți pe zonele afectate și lasă să acționeze aproximativ 25 de minute, după care clătește cu apă din abundență.
Lămâie. Dizolvă în sucul de la o lămâie, un vârf de cuțit de sare de mare. Aplică amestecul pe comedoane. După 20 de minute, spală-ți tenul cu apă călduță. 
Masca cu roșie și iaurt. Pisează o roșie proaspătă de dimensiuni medii, peste care adaugi două linguri de iaurt. Amestecă bine și aplică compoziția pe față. Lasă să acționeze 30 de minute, apoi clătește cu apă călduță.
Miere. Pune pe tenul curat miere călduță. Las-o timp de 30 de minute, după care clătește cu apă călduță. 
Bandă homemade. Pune într-un vas termorezistent o lingură de lapte și o lingură de gelatină praf. Amestecă bine până când obții o compoziție grunjoasă. Pune paharul în cuptorul cu microunde timp de 10 secunde, pe treaptă medie. Aplică amestecul răcit pe zonele cu puncte negre (nas, barbie, frunte), lasă-l să se usuce, apoi înlătura-l cu grijă.
Masca cu argilă. Prepară într-un bol un amestec din zeamă de la o lămâie, un castravete pisat și două linguri de lapte, peste care adaugi argilă, puțin câte puțin până obții o pastă omogenă. Aplică masca într-un strat gros, dar nu o lasă să se usuce! Atunci când simți că se întărește, tamponează masca cu o dischetă demachiantă imnuiata în apă.
Masca pe bază de făină de ovăz. Amestecă apă de trandafiri cu făină de ovăz și aplică pe zonele afectate. Lasă să acționeze cam 15 minute și clătește cu apă rece.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 03 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 03 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Secrete din bucătărie
Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Ciuperci proaspete sau conservate?
Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 3.3817 secunde