Cosmetica la domiciliu

Măști pentru corp făcute în casă

395
"Dacă veniturile mele nu-mi permit să cumpăr o cremă de corp (toate sunt scumpe), pot să fac așa ceva în casă? Să fie și ceva ieftin și natural, că se poartă… Probleme mai mari le am în zona decolteului. Cu mulțumiri, Ana Ginare".

v v v

Potrivit specialistei în cosmetică, Bogdana Oancea Stoian, vă puteți prepara foarte bine și singură, acasă, tot felul de măști din ingrediente naturale, apreciate și datorită eficienței, și datorită costului mic. Dar asta nu înseamnă că ele sunt preferate doar de persoanele cu venituri limitate. Dimpotrivă, chiar marile vedete recurg la astfel de combinații naturale de îngrijire.

Pentru zona decolteului, de exemplu, e suficient să amestecați câteva picături de suc de lămâie cu o linguriță de miere și cu spuma rezultată de la un albuș bătut bine. Acest ameste se aplică apoi pe decolteu, se lasă să acționeze câteva minute, după care se îndepărtează cu apă. Efectele nu sunt doar de catifelare, ci și de îndepărtare a impurităților din această zonă sensibilă a corpului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Mască naturală cu struguri
Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Machiaj… asortat cu toamna!
Vineri, 16 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Pagina a fost generata in 0.2441 secunde