500 de propuneri în primele 10 zile de la lansarea proiectelor Legii Educației

272
500 de propuneri în primele 10 zile de la lansarea proiectelor Legii Educației - consultarilegi-1658666510.jpg
Ministerul Educației este în plin proces de consultare pe marginea proiectelor Legilor Educației. Seria a fost deschisă prin discutarea și acceptarea propunerilor formulate de Consiliul Național al Elevilor pe tema legii învățământului preuniversitar și a fost urmată de dezbaterea propusă de Alianța „O Voce pentru Educație”.
 

Joi, 21 iulie, au avut loc consultări cu federațiile sindicale din învățământul preuniversitar (Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” și Federația Sindicatelor Libere din Învățământ), iar vineri, 22 iulie, s-au desfășurat consultări cu Federația Națională Sindicală „Alma Mater” pe marginea proiectului legii învățământului superior. De asemenea, a avut loc o dezbatere pe tema susținerii excelenței prin intermediul Centrelor de Excelență, eveniment ce face parte din seria celor 10 dezbateri programate în primele 10 zile de consultări.
 

Concret, în primele 10 zile de la lansarea proiectelor în consultare, s-au primit aproape 500 de propuneri, în mare parte de natură să aducă un plus de calitate textelor proiectelor de lege



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.508 secunde