A 12-a serie de înscrieri pentru programul de formare CRED

230
A 12-a serie de înscrieri pentru programul de formare CRED - xcasacorpuluididactic-1663582826.jpg
Casa Corpului Didactic anunță organizarea unei noi sesiuni (a 12-a) de înscriere a cadrelor didactice care predau în învățământul gimnazial pentru programul de formare „CRED - Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ gimnazial” (120 ore, 30 credite profesionale transferabile).

Disciplinele pentru care se fac înscrieri online la nivelul Județului Constanța sunt: fizică/chimie, educație plastică.

Condiții de participare:

•   personal didactic calificat din unități de învățământ de stat și particular acreditate, nivel gimnazial – titulari/suplinitori;

•   neparticipare până în acest moment la programul de formare ”CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ gimnazial”;

•   cel puțin definitivare în învățământ.

Pentru atingerea indicatorilor de proiect, toți directorii și directorii adjuncți care își desfășoară activitatea pe nivelul de învățământ gimnazial și care predau una dintre disciplinele menționate vor participa implicit la curs.

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor este miercuri, 21 septembrie, acestea urmând a fi depuse la CCD Constanța (bibliotecă), în intervalul orar 9.00-15.00. 

Pagina a fost generata in 0.6817 secunde