A început Campania "Investește în școală!"

250
Crucea Roșie Română a lansat campania socială "Investește în școală!", care se desfășoară în perioada 10 septembrie - 1 octombrie, în toată țara și presupune colectarea și donarea de rechizite și cărți copiilor nevoiași, pentru a le facilita accesul la școală.


"Din păcate, în România, lipsurile materiale reprezintă cel mai invocat motiv al abandonului școlar. Imposibilitatea de a plăti rechizitele copiilor, hainele și încălțămintea, lipsa hranei sunt factori care îi determină pe părinți să renunțe la școlarizarea copiilor lor. Toate proiectele Crucii Roșii vizează acordarea de sprijin pentru cei aflați în dificultate, iar educația copiilor noștri reprezintă o prioritate pentru binele și viitorul nostru ca națiune", a declarat Mihaela Geoană, președintele Crucii Roșii Române, conform Agerpres.

Toți cei care doresc să ajute copiii nevoiași să meargă la școală au la dispoziție câte un cărucior de cumpărături, marcat cu numele campaniei "Investește în școală", și care este amplasat după casele de marcat, în toate cele 24 de hipermarket-uri Real.

Se pot dona astfel cărți, rechizite și orice alte echipamente pentru școală. La finalul campaniei, Crucea Roșie va colecta toate rechizitele, cărțile și donațiile pentru școală și le va distribui familiilor cu copii, care au venituri modeste.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : 49 de unități școlare nu au aviz sanitar
Pagina a fost generata in 0.8248 secunde