Adrian Naidin și Ionuț Micu, în concert la Club Doors

340
Adrian Naidin și Ionuț Micu, în concert la Club Doors - x-club-doors-1678449916.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 12 martie, se întorc, precum la ei acasă, datorită atmosferei cu care sunt înconjurați în Club Doors, Adrian Naidin și Ionuț Micu, toboșarul trupei Compact, care se reunesc pentru o nouă aventură într-un univers imaginat la granița jazz-ului cu rock-ul.

Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în clasic, plin de forță și har în folclor. Prezentă în multe proiecte de succes în ultimi ani, alături de artisti ca Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Dan Puric, muzica lui Adrian a impresionat prin profunzimea versului și calitatea sunetului.

Părinții l-au îndrumat pe Ionut Micu spre acordeon. Ba mai mult, la Școala de Arte Constanța a fost înscris chiar la acordeon. Dar dorința de a bate toba a fost mult mai mare. Ca și pasiunea pentru unul dintre cele mai vechi instrumente muzicale. Pentru a-i face hatârul, bunicul i-a construit din ciurul bunicii o tobă la care a descoperit primele ritmuri. Așa a început marea pasiunea care avea să-i devină munca, hobby-ul, plăcerea, durerea, viața: toba. În prezent Ionuț este membru al trupei Compact, dar participă cu plăcere și la proiectele bunului său prieten, Adrian Naidin.

Preț bilet 65 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.394 secunde