Agenda culturală de week-end

149
1
Agenda culturală de week-end - agendaculturala4-1428084279.jpg

Articole de la același autor

 "Liliacul", opereta în trei acte de Johann Strauss, revine pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", sâmbătă, 4 aprilie, începând cu ora 19. Dirijor: Koichi Inoue, din Japonia. 


Duminică, 5 aprilie, la TNOB "Oleg Danovski", baletul "Lacul lebedelor", de Piotr Ilici Ceaikovski, va putea fi urmărit, începând cu ora 19, de iubitorii frumosului. Coregrafia este semnată Mihai Babușka. 


Teatrul de Stat Constanța prezintă, sâmbătă, 4 aprilie, "Nunta lui Figaro", de P.A. Caron de Beaumarchais. Regia este semnată de Cristian Ioan, traducerea îi aparține Andei Boldur, iar costumele, Gabrielei Nicolaescu. 


Duminică, 5 aprilie, ora 19, constănțenii pot urmări "Visul unei nopți de vară", de William Shakespeare, în regia lui Marcel Țop. 


"Prinț și cerșetor" este un musical pentru copii, care va fi prezentat micuților, duminică, 5 aprilie, de la orele 11 și 12.30. În regia lui Cristian Mitescu, spectacolul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. 


Trupa Iris va concerta la Constanța, la Club Phoenix, sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 21.30. Una dintre cele mai iubite formații românești, Iris are o activitate de peste trei decenii. 


Duminică, 5 aprilie, de la ora 21.30, iubitorii de stand-up comedy sunt așteptați la Club Phoenix să-i urmărească pe Teo, Vio și Costel.


Comentează știrea

Calin
5 aprilie 2015
Oferta job

Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuși: putere mentală. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Nabucco" pleacă în turneu
Miercuri, 01 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy, la Phoenix
Joi, 26 Martie 2015
Stire din Cultură-Educație : Concert Iris, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5809 secunde