Al doilea Bac, același dezastru

640
Al doilea Bac, același dezastru - rezultatebac-1346597848.jpg

Duminică, 2 septembrie, au fost date publicității rezultatele, conform calendarului de organizare, ale celei de-a doua sesiuni de Bacalaureat.


Neașteptat de slabe, ținând cont de faptul că subiectele au fost ușoare, lucru recunoscut chiar de candidați.


Și, cu toate acestea, județul Constanța a înregistrat un procent de promovabilitate de 36,07%, situându-se pe locul II în plan național, după județul Gorj - cu 38%. Diferența față de procentul de anul trecut, din toamnă, care s-a situat la 11%, s-a datorat unor subiecte net mai grele în 2011.

Ca și în vară, cele mai multe note s-au situat între 6 și 6,99, respectiv 879. Ioana Popa este singurul candidat care a reușit să ia o notă mai mare de 9, respectiv 9,30, și provine de la Grupul Școlar "Carmen Sylva" Eforie Sud, absolventă 2012 la cursuri de zi. Ea a obținut nota 9,2 la Limba română, 4,4 - la Matematică și 9,6 - la Biologie vegetală și animală.


La polul opus, Costel Busuioc, cunoscutul "tenor" devenit celebru în Spania, a picat și de această dată examenul de bacalaureat. El a susținut cea de-a doua sesiune a bacalaureatului la Grupul Școlar "I.N. Roman", obținând nota 1,5 la română, 6,65 la istorie și la geografie - 5,10.


Tot duminică, 1 septembrie, până la ora 20, au fost primite contestațiile în cele opt centre de examen, respectiv Grupul Școlar Energetic Cernavodă, Grupul Școlar Industrial "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, Grupul Școlar Industrial "Ion Bănescu" Mangalia, Grupul Școlar "Lazăr Edeleanu" Năvodari, Colegiul Tehnic "Tomis" Constanța, Colegiul Tehnic de Marină "Al. I. Cuza" Constanța, Grupul Școlar "Gh. Duca" Constanța, Grupul Școlar "Ioan N. Roman" Constanța. Ele urmează a fi rezolvate astăzi, 3 septembrie, și marți, 4 septembrie, iar pe 5 septembrie vor fi afișate rezultatele finale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4396 secunde