Alanis Morissette pleacă în turneu. Urmează lansarea unui nou album

149
Alanis Morissette pleacă în turneu. Urmează lansarea unui nou album - ddd-1582291114.jpg

Articole recomandate

Cunoscuta cântăreață Alanis Morissette a anunțat vineri cele 13 date de concert ale noului său turneu mondial 2020, prin care dorește să aniverseze 25 de ani de la debutul său pe scenă și lansarea noului său album, "Such Pretty Forks In The Road", relatează Agepres.

"World Tour 2020" va începe pe 23 septembrie la Copenhaga și se va încheia la Paris, pe 22 de octombrie, după ce va străbate orașe precum Londra, Birmingham, Dublin, Manchester, Amsterdam, Hamburg, Varșovia, Budapesta, Barcelona, Madrid și Milano. În Spania, Alanis Morissette va cânta pe 17 octombrie la Palau Sant Jordi din Barcelona, iar pe 19 octombrie, la WiZink Center din Madrid. Acestea sunt orașele care vor găzdui concertele cântăreței și compozitoarei, laureată a 7 premii Grammy, și care va fi însoțită de Liz Phair ca artistă invitată.

"Such Pretty Forks In The Road", noua producție discografică a cantautoarei care deține numeroase albume de platină, va fi lansat în data de 1 mai. Alanis Morissette a publicat vineri piesa "Smiling", inclusă pe acest album.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5046 secunde