Ambasadorul Japoniei în România, E.S. Takashi Katae, la Universitatea ”Ovidius”

31767
Ambasadorul Japoniei în România, E.S. Takashi Katae, la Universitatea ”Ovidius” - uoc-1714044604.jpeg

Articole de la același autor

Conducerea Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) s-a întâlnit marți, 23 aprilie 2024, cu Excelența Sa, Takashi Katae, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în România.

Excelența Sa a fost însoțit de Hiroshi Kudo, Prim-secretar al Ambasadei Japoniei în România și director al Departamentului Economic, și Ryo Taniguchi – Consultant în cadrul Ambasadei Japoniei În România.

Totodată, la întâlnire au participat reprezentantele Asociației Sakuranbo, Luiza Gatan, președinte, și Fănica Malastev, vicepreședinte.

Discuțiile au vizat activitățile interculturale româno-japoneze derulate la UOC, în parteneriat cu Asociația Sakuranbo și au fost conturate noi oportunități pentru tinerii care își doresc să studieze limba japoneză. De asemenea, în cadrul întrevederii, s-au punctat  oportunitățile de colaborare academică între Universitatea Ovidius din Constanța și instituții de învățământ superior din Japonia. Aceste parteneriate ar facilita colaborări în domeniul educației și cercetării, mobilități pentru cadre didactice și studenți, precum și organizarea unor evenimente științifice și/sau culturale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2783 secunde