Au apărut primele rezultate la Bacalaureat 2015

207

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a centralizat rezultatele obținute de candidați la primele două probe, evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) și evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (Limba turcă, proba B), care s-au desfășurat în perioada 8-10 iunie.

Astfel, la prima probă, din totalul celor 5.266 de candidați înscriși, au absentat 120. Nivelul de competență utilizator experimentat l-au primit 3.257 de absolvenți, în timp ce alți 1.241 au obținut utilizator avansat și 648 de candidați au obținut nivelul de competență utilizator mediu.

În ceea ce privește proba B, evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, nouă candidați dintre cei zece înscriși la Colegiul Național "K. Ataturk" din Medgidia, care au susținut proba, au obținut următoarele rezultate: utilizator experimentat - șase candidați, utilizator avansat - doi absolvenți și un candidat a obținut nivelul de competență de utilizator mediu.

Următoarea probă, cea de evaluare a competențelor digitale, se desfășoară în perioada 15-19 iunie, iar evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională va avea loc în perioada 22-26 iunie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3209 secunde