Aurelia Năstase, noul director al Liceului "Virgil Madgearu"

1151
10
Aurelia Năstase, noul director al Liceului

Articole de la același autor

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța a aprobat, ieri după-amiază, propunerea colectivului de cadre didactice al Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" pentru postul de director. Este vorba despre prof. Aurelia Năstase, cadru didactic cu o experiență de peste 15 ani în liceu. 


Aurelia Năstase a fost, de altfel, singura propunere a Consiliului Profesoral al unității de învățământ, după demiterea prof. Camelia Marcu. 


"Este o alegere potrivită și foarte rațională. Dânsa cunoaște foarte bine problemele liceului, a fost membru în Consiliul de Administrație și stăpânește și specificitatea liceelor tehnologice", a declarat, pentru "Cuget Liber", inspectorul școlar general Petrică Miu. 


Aurelia Năstase a participat, în luna octombrie 2016, la concursul pentru ocuparea postului de director adjunct la Liceul "Madgearu", dar a picat proba scrisă cu 31,875 de puncte din cele minimum 35 de puncte necesare pentru a fi declarată admisă. 


Reamintim că fostul director, Camelia Marcu, a fost demisă de șeful ISJ, Petrică Miu, în urma mai multor sesizări venite de la cadrele didactice ale liceului. Auditul dispus de conducerea Inspectoratului Școlar a concluzionat că directorul Marcu practica un management defectuos și, deși ocupa postul în urma câștigării concursului de director, la sfârșitul săptămânii trecute, aceasta a fost eliberată din funcție. 


Comentează știrea

colegu
27 octombrie 2017
felicitari

si sa speram ca te duci si la concurs

Curios
27 octombrie 2017
Revenire la normalitate

Pe cand o schimbare și la Scoala 29???

Om de bine
27 octombrie 2017
Pedagogicul

Domnule general, in centrul orasului, la Colegiul Pedagogic, cand schimbam echipa?

colegii
27 octombrie 2017
pune mana si invata

hai ce mai incolo si incoace, ne tot facem de rusie ca doar Maru se inscrie si mai si ia punctaje de trecere. hai odata sa iei si tu sau macar colega Bucur, una din voi macar sa ia. ni se duce vestea in tara ca suntem proaste! am asa o ciuda cand va vad fraiere si nu reusiti la examenele astea . adica reuseste Marcu si voi nu, dar ce are ea in cap si tu cu Bucur nu aveti? hai fetitele ca va ajutam uite mai cu o sesizare, mai cu proteste, facem orice dar puneti si voi tutelor mana pe carte. degeaba am facut si scandal si uite ca degeaba m si mintit atatea despre Marcu.

Răspuns la: felicitari
Adăugat de : colegu, 27 octombrie 2017
si sa speram ca te duci si la concurs
Cobzaru Tanasache Mihail
27 octombrie 2017
Marcu

ne-am saturat. intram in spital daca Marcu ia din nou concursul si Nastase pica. mintim mereu si tot degeaba. ne invata si pe noi cineva ce sa mai mintim ca deja cineva ne-azis ca Marcu castiga in instanta si facem parnaie ca se va descoperi ca am falsificat si avem si mesajele stocate pe telefoanele unor colegi care ne vor para.

alina
27 octombrie 2017
avem filmuletele cu Bondoc si Bucur

va dam inregistrarile dar fara sa ne dam numele. avem inregistrai cu Tanasache, Bondoc si Bucur cum o barfeau pe Marcu. hai sa ne mai distram poate mai facem un protest. s-o dam acum pe directoarea asta noua jos. trece anul mai usor!

Cobzaru
27 octombrie 2017
parinti

ce e cu profesoara asta ca ne-a pus sa semnam obligatoriu ca a vazut ea gandaci in clasasi sa-i facem sesizare directoarei ca scoala vrea repede s-o dea jos! astia sunt diriginti normali, va luati de oameni tamnisam!sa va manance pe voi gandacii cu rautatea asta a voastra! ;lasati oamenii cinstiti in pace!

gandacii
27 octombrie 2017
cobzaru are ea in cap gandaci

ea si Ivan sunt cele care pun botul la ce le spune Bucur. fraierele astea au mintit prin cancelarie si au crezut ca schimba ceva. e de munca in liceu. Tare suparata e Bucur ca a muncit s-o bage la apa pe Marcu si a crezut ca ea va fi aleasa. n-a iesit socoteala din targ cu cea de acasa!

Balamuc
27 octombrie 2017
scapati-ne de ivan si de cobzaru

astea doua u probleme cu capul. au fost si internate la balamuc si ne omoara si pe noi astia sanatosi din liceu, astea sunt paranoia, ele si Bondoc. la Palazu cu ele.

sanda
27 octombrie 2017
psihiatria

sa le faca cineva lui cobzaru, tanasache, bucur, bondoc si ivan o evaluare psihiatrica. e urgent astea sunt bolnave. daca nu reuseau s-o dea jos pe marcu astea turbau, deja dau din cap si ochii peste cap de furibunde ce sunt!

Pagina a fost generata in 1.041 secunde