Horoscop

219
Horoscop - horoscop-1509032702.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este posibil să aveți dificultăți pe plan sentimental și financiar. Din acest motiv, sunteți indispus și puteți deveni irascibil. Păstrați-vă calmul și ascultați sfaturile prietenilor!

Taur: Dimineață, s-ar putea să fiți agitat din cauza unor schimbări care survin la serviciu. Vă sfătuim să nu vă ieșiți din fire, altfel riscați să vă complicați situația.

Gemeni: Sunteți dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneți la suflet! Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor cu adevărat importante.

Rac: S-ar putea să fiți dezamăgit de un prieten. Vă sfătuim să fiți mai prudent decât de obicei. Amânați investițiile! După-amiază, o rudă bolnavă vă cere un împrumut.

Leu: Nu este momentul să luați decizii importante. S-ar putea să fiți confuz și să nu vă puteți concentra. Vă sfătuim să vă puneți ordine în idei.

Fecioara: Aveți noroc și sunt șanse să depășiți cu ușurință orice dificultate. Este o zi foarte bună pentru examene, lucrări artistice și proiecte. Relațiile sentimentale sunt foarte bune.

Balanță: Sunteți nervos și aveți tendința să-i criticați pe toți cei din jur. Vă sfătuim să vă temperați, ca să nu vă îndepărtați prietenii. Aflați că veți primi vizita unei rude din altă localitate.

Scorpion: Se pare că vă simțiți obosit și fără chef de muncă. Vă recomandăm să amânați deciziile importante și să vă dedicați unor activități de rutină.

Săgetător: Este posibil să aveți dificultăți de concentrare la serviciu, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă lăsați pradă melancoliei! Puteți avea spor la treburi casnice.

Capricorn: Nu vă convine nimic și vă enervați foarte ușor. Aveți tendința să căutați cearta cu lumânarea, sub diferite pretexte. Nu faceți din țânțar armăsar!

Vărsător: Dimineață, o rudă apropiată vă dă o veste neplăcută. Nu vă îngrijorați! Problemele sunt trecătoare. Vă sfătuim să evitați orice discuție în contradictoriu cu partenerul de viață.

Pești: S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că vi se pare că a cheltuit cam mult. Ar fi bine să țineți cont și de dorințele sale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2736 secunde