Aventura NEVERSEA se trăiește și în aer. Day 2

166
Aventura NEVERSEA se trăiește și în aer. Day 2 - fondneversea-1657217926.jpg
Zilele acestea, populația municipiului Constanța pare să se fi dublat, cea de-a patra ediție a festivalului NEVERSEA, venită după doi ani de interdicție, dovedindu-se un fenomen absolut fabulos. Fanii Neversea au fost întâmpinați de personaje pline de culoare, de animatori, dansatori și decorurile fantastice de pe The Island of Dream, casa festivalului plin de culoare.

Pe lângă cei 150 de artiști care încing scenele de la Neversea, participanții la festival se bucură de o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare și băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, un cinematograf, experiențe VR, ecrane kinetice, scene și workshop-uri tematice sau walking act-uri, zone instagramabile, fashion corners cu branduri românești, zone de hairstyle.

Compania Jump In Dance a venit la malul Mării Negre cu cei 50 de dansatori și animatori pentru a activa atmosfera zilelor de festival. Sesiunile de dans pe plajă includ și o trupă de dansatori profesioniști de samba, Samba du Brasil, creată de celebrul dansator Willmark, însoțită și de doi percuționiști.

Acrobați din România, Spania și Marea Britanie sunt pregătiți să îi surprindă pe fani cu agilitatea lor: 10 Jellyfishes pregătesc un moment special sub conceptul Illuminated Parade, culori extravagante vor fi aduse de spaniolii de la Little Garden și artiștii britanici de la Mermaidens vor face o demonstrație de măiestrie pe picioroange. Trupa Amaris Agni va face magie cu focul și sistemele LED noaptea, pe plajă.

Festivalul Neversea se trăiește și în aer, alături de membrii Aeroclubului României! Vineri, 8 iulie, și sâmbătă, 9 iulie, organizatorii festivalului au pregătit un show aviatic unic, realizat în parteneriat cu Aeroclub România și formația de înaltă acrobație „Șoimii României”. O experiență senzorială de festival care trece la nivelul următor și se transformă într-o senzație de tip „overground”, unică.

Începând din acest an, în perimetrul festivalului fanii vor descoperi Designers’ Nest, un hub de clothing și beauty dedicat fanilor festivalului. Peste 20 de designeri români, artiști de make-up și hairstyle sunt prezenți în această zonă de unde participanții își pot cumpăra outfitul de festival și pot primi recomandări despre ce stil de machiaj sau hair styling se potrivește la cel mai mare party de la malul Mării Negre.

În cea de-a doua zi de NEVERSEA pe cele cinci scene vor urca:

Mainstage: B Jones, DJ Dark & Mentol, Don Diablo, Nicky Romero, Parov Stelar Live, Quintino, Smiley, ZHU

Temple: Arapu, Priku, Raresh

The Ark: Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Grasu XXL, Killa Fonic, Malaa, Marko Glass ft. Bvcovia, Netsky, Rava

Daydreaming: Armen Miran, Bross, Christian Loffler, Djeff, Hernan Cattaneo, Igor Marijuan, Vizan

Oasis: Andre Rizo, Andrew Dum, Cotoraci B2B Kaiser, Dave Andres, John Junior, Kasia, Le Twins, Moonsound, Sllash & Doppe.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2757 secunde