„Bigfoot Junior” revine pe marile ecrane

134

Articole de la același autor

Pentru că tot sunt copiii în vacanţă, vă invităm, săptămâna aceasta, la film. Sugestiile sunt „Bigfoot Junior 2” şi „Spirit neîmblânzit”, pe care le puteţi viziona la cinematografele din Constanţa. În pelicula „Bigfoot Junior”, personajele principale revin cu noi aventuri. Spectatorii se întorc la familia lui Adam, la câteva luni după aventurile uluitoare ale primului film. Bigfoot este acum faimos şi doreşte să se folosească de celebritate pentru a schimba lumea. Fiul său, însă, visează la o viaţă liniştită de familie şi este dezamăgit de celebritatea şi deciziile tatălui său, în timp ce încearcă să îmblânzească puterile incredibile pe care le-a moştenit. Consolarea îi vine de la menajeria nebună adăpostită sub acoperişul său.

Pentru cei care optează pentru cea de-a doua peliculă, în „Spirit neîmblânzit”, toată lumea va putea asista la extraordinara aventură a unei fete neînfricate, care tânjeşte după un loc de apartenenţă, dar care descoperă un spirit înrudit, atunci când viaţa ei se intersectează cu un cal sălbatic. De fapt, Lucky Prescott, căci despre ea este vorba, nu şi-a cunoscut niciodată cu adevărat mama care a murit, o talentată călăreaţă de rodeo din Miradero, un orăşel de frontieră.

La fel ca mama ei, Lucky nu este un fan al regulilor şi restricţiilor, ceea ce o îngrijorează pe Cora, mătuşa care are grijă de ea. Mai mult decât atât, ea se simte ca un peşte pe uscat în micul orăşel, dar totul se schimbă pentru ea când îl întâlneşte pe Spirit, un mustang sălbatic cu o fire independentă, şi când se împrieteneşte cu doi călăreţi locali, Abigail Stone şi tatăl ei, Pru Granger, acesta din urmă fiind cel mai bun prieten al tatălui lui Lucky. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4679 secunde