"Parasite", deținătorul Oscarului pentru cel mai bun film, proiectat la Centrul "Jean Constantin"

386

Articole de la același autor

Catalogat de cele mai importante publicații străine drept cel mai bun film al anului, "Parasite", primul film străin ajuns să câștige Oscarul pentru cel mai bun film, rulează pe ecranul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", astăzi, începând cu ora 19.00.

"Parasite" este un film pe care nu-l poți încadra ușor într-un singur gen. Are momente de comedie, de dramă și de tensiune. Acesta are câte puțin pentru fiecare preferință și este genul de film pe care-l poți recomanda oricărui pretențios. Mulți consideră "Parasite" o satiră socială, însă absurdul prezent în film poate fi foarte familiar. Este o poveste despre meritocrație, despre diferențele dintre păturile sociale și disperarea de a ieși din impas.

O familie formată din doi părinți și doi copii adulți trăiesc de pe o zi pe alta într-un apartament situat la demisol, dintr-un cartier sărăcăcios. Chiar dacă există diferențe culturale, sărăcia urbană arată la fel aproape peste tot. Soarta familiei se schimbă în momentul în care fiul primește o ofertă: meditații pentru fiica unei familii bogate. Familia săracă dezvoltă o mică obsesie pentru familia bogată și face tot posibilul să o infiltreze și să profite cât mai mult. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest weekend
Pagina a fost generata in 0.5001 secunde