Invitație la film. Ce pelicule puteți viziona în acest weekend

370
Invitație la film. Ce pelicule puteți viziona în acest weekend - filme-1625250044.jpg

Articole de la același autor

A venit și luna iulie. Între o plajă și o ieșire în aer liber, la o terasă, vă invităm și la un film. Pentru acest weekend, vă facem câteva sugestii. Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă. Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. În cele din urmă, aceștia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase, care distruge tot ce-i iese în cale. Ciocnirea epică dintre cei doi titani - instigată de forțe nevăzute - este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului.

„Fără zgomot” este o altă peliculă, în care familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) și-a părăsit casa unde au avut loc tragice evenimente și este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare. Mama și cei trei copii își continuă lupta pentru supraviețuire cu îndârjire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric. În „Mortal Kombat”, personajul principal este un bărbat aparent inofensiv, care își descoperă potențialul de luptător, odată ce este prins într-o confruntare între luptătorii Pământului și monștrii din Outworld. Pentru a putea salva Pământul de la anihilarea totală, el trebuie să câștige turneul de arte marțiale cunoscut sub numele de Mortal Kombat.

Desigur, nici copiii nu sunt uitați în acest sfârșit de săptămână, ei fiind întâmpinați de „Raya și ultimul dragon”. Unde? În Lumandra, un tărâm aflat pe un Pământ redesenat, populat de o civilizație antică, unde războinica Raya este hotărâtă să găsească ultimul dragon în viață.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9693 secunde