Bilete epuizate la conferința prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, de la Casa de Cultură Constanța

4094
Bilete epuizate la conferința prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, de la Casa de Cultură Constanța - sus1696355006-1696359720.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 4 octombrie, începând cu ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan susține conferința „Calea Vindecării”, în cadrul unui eveniment caritabil organizat de Parohia „Sfânta Mare Muceniță Ecaterina” din Constanța.

Manifestarea va fi moderată de Damian Drăghici.

Cărțile profesorului se vor putea achiziționa de la standul special amenajat.

După cum ne-au informat organizatorii, suma colectată din punerea în circuit a unor invitații/donații, care au avut prețuri de 250, 350 și 500 lei, va fi folosită pentru turnarea fundației unui așezământ pentru copiii din cartierul Tomis Plus Boreal, pe locul unde anul trecut a ars un corp al Parohiei „Sfânta Mare Muceniță Ecaterina”.

Spre deosebire de precedentul eveniment care l-a avut ca invitat tot pe prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan și a fost găzduit de Centrul „Jean Constantin”, de data aceasta întâlnirea de la Casa de Cultură va avea loc cu casa închisă, întrucât toate locurile au fost ocupate.

„Când vom reuși să transcendem la nivelul înalt al conștiinței cosmice, va dispărea și zidul despărțitor între «aici» și «dincolo». Acela va fi momentul desăvârșirii ființei umane și ultimul act al evoluției noastre, anunțat de către toți promotorii Noii Spiritualități”. (Dumitru Constantin-Dulcan).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4654 secunde