Dialoguri comice și o dezbatere cel puțin savuroasă, pe scena Casei de Cultură

165
Dialoguri comice și o dezbatere cel puțin savuroasă, pe scena Casei de Cultură - casadecultura-1672676226.jpg

Articole de la același autor

Agenda de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța se deschide pe 14 ianuarie, la ora 19, cu comedia „Prenumele” de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patellière, în regia lui Răzvan Săvescu.

Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes și în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou (Mirela Oprișor) și cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonț), profesor la universitate.

Soția sa Anna (Raluca Aprodu), specialistă în modă, și prietenul acestora din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl însoțesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanșează o cascadă de situații comice neprevăzute și dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.

“Le Prenom” este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor și cântăreț Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată și pentru marile ecrane, primind cinci nominalizări la premiile Cesar în 2013.

Distribuția: Mihai Călin, Alina Chivulescu, Ecaterina Ladin, Claudiu Bleonț, Raluca Aprodu și Leonid Doni.

Prețul unui bilet este de 100 lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5137 secunde