"Billy Șchiopul", o nouă reprezentație pe scena Teatrului de Stat

207

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, la Teatrul de Stat din Constanța (TSC), puteți revedea spectacolul "Billy Șchiopul", în regia lui Vlad Massaci. 


Reprezentanții TSC au declarat că piesa va fi prezentată publicului cu doar câteva zile înainte ca acesta să fie jucată pe scena Festivalului Internațional al Teatrului de Studio și de Forme Noi, de la Pitești, precum și la Festivalul de Teatru "Toma Caragiu", de la Ploiești. 


La Constanța, spectacolul va putea fi savurat vineri, 1 noiembrie, de la ora 19.00, când publicul va avea prilejul să o aplaude pe Mirela Pană, câștigătoarea premiului pentru "Cea mai bună actriță" în rol secundar, decernat în această lună, la Festivalul Național de Comedie de la Galați. 


"Billy Șchiopul" este o comedie neagră a autorului irlandez Martin McDonagh. Distribuția este alcătuită din actorii Nicodim Ungureanu, Vlad Bârzanu, Laura Crăciun, Mirela Pană, Mihai Sorin Vasilescu, Marian Adochiței, Andrei Cantaragiu, Otilia Nicoară, Mircea Siromașenco. 


Billy este, practic, schilodul din Inishmaan, orfanul tratat cu o totală lipsă de considerație, ba chiar cu agresivitate, de cei din jur, dar care - paradoxal - se dovedește în final a fi iubit de toți. Regizorul a precizat că piesa pe care o vor juca actorii constănțeni în acest week-end este, de fapt, o comedie neagră, care ne spune că nu cuvântul este cel care jignește, ci atitudinea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.593 secunde