Brief școli constănțene

251
Brief școli constănțene - sarbatoarealimbii-1459530735.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei, catedra de limbă franceză de la Școala Gimnazială Nr. 3 "Ciprian Porumbescu" Constanța a organizat o activitate de celebrare a limbii franceze. Activitatea desfășurată a constat într-o serie de momente dedicate acestei sărbătoriri a limbii franceze și culturii francofone.


Serbarea a fost intitulată "La Fête de la Francophonie" și a cuprins interpretare teatrală a unui fragment din piesa "Lecția", de Eugen Ionescu, dar și un concurs de cultură francofonă, interpretarea muzicală a unor piese din repertoriul francofon, concurs de desene, machete și recitare de poezii. Activitatea a fost coordonată de prof. Oana Necula. 


Și elevii Liceului Teoretic Negru Vodă, coordonați de prof. Liliana Voicu și prof. Rodica Lefter, au desfășurat o activitate în limba franceză ce a celebrat primăvara și francofonia printr-un colaj de cântece și poezii tematice. 


La Colegiul Tehnic "Tomis" Constanța, a fost implementat Proiectul "Fred Goes Net" - Intervenții timpurii pentru consumatorii de droguri. Au participat elevii claselor a XI-a și a XII-a. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Locul I pentru Școala nr. 11
Pagina a fost generata in 0.614 secunde