Campanie pentru prevenirea traficului de persoane la Liceul ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia

14682
Campanie pentru prevenirea traficului de persoane la Liceul ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia - x-liceu-medgidia1-1701091122.jpg

Articole de la același autor

Într-o demonstrație impresionantă de solidaritate și angajament comunitar, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) și Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia și-au unit forțele în cadrul campaniei educaționale "Siguranța ta nu e o joacă!", destinată prevenirii traficului de persoane.

După cum informează prof. Gina Șerban, consilier de imagine al liceului, campania a constat într-o serie de ateliere interactive, prezentări și sesiuni de discuții, toate menite să sensibilizeze elevii și cadrele didactice cu privire la pericolele traficului de persoane. Elevii au învățat despre tactici folosite de traficanți și semnele de avertizare ale acestui fenomen, în timp ce profesorii au primit resurse educaționale pentru a sprijini și proteja studenții. Reacțiile pozitive ale participanților au subliniat succesul campaniei și nevoia continuă de astfel de inițiative educaționale.

În plus față de sesiunile educaționale desfășurate în parteneriat cu ANITP, Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” implementează în această perioadă o serie de activități destinate informării cu privire la traficul de persoane, ca o continuare a activității amintite.

„Aceste noi inițiative includ prelegeri suplimentare, proiecte interactive și colaborări cu organizații locale, toate având scopul de a consolida mesajul inițial și de a întări conștientizarea în rândul comunității școlare”, a precizat prof. Elena Nichita, directorului liceului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7889 secunde