Câștigătorii celei de-a XVI-a ediții a FILMMIC vor urca pe scena Centrului ”Jean Constantin”

576
Câștigătorii celei de-a XVI-a ediții a FILMMIC vor urca pe scena Centrului ”Jean Constantin” - x-filmmic-1716472385.jpg

Articole de la același autor

Ajuns la cea de-a XVI-a ediție, Festivalul pentru liceeni FILMMIC, inițiat și organizat de Liceul Teoretic „Traian”, va anunța câștigătorii vineri, 24 mai 2024, începând cu ora 11.00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Tema de anul acesta „Pierdut în ritm” a provocat  250 de tineri artiști din România, Turcia și Olanda să se orienteze spre abordări inovatoare asupra ritmicității vieții, deschizând drumul către redarea  problemelor existențiale într-un mod creativ.

În cadrul festivității vor fi premiate cele mai bune creații ale liceenilor înscriși, pentru secțiunile de scurtmetraj, fotografie și, în premieră în ediția aceasta, secțiunea de bandă desenată. Totodată, anul acesta s-a organizat și o  secțiune de spot publicitar care vizează  prevenția consumului de droguri.

Festivitatea de premiere va fi urmată de un workshop, în cadrul căruia membrii juriului se vor întâlni cu finaliștii.

„Mulțumim juriului pentru implicare, pentru perspectiva oferită asupra alegerii finaliștilor din aceasta ediție, precum și Centrului Cultural Județean Constanța «Teodor Burada», în calitate de partener al festivalului”, a transmis conducerea Liceului Teoretic „Traian”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3153 secunde