Doliu la Liceul Teoretic „Traian” din Constanța. ”Drum lin către îngeri, minune de om!”

33273
Doliu la Liceul Teoretic „Traian” din Constanța. ”Drum lin către îngeri, minune de om!” - prayercandle-1704016510.png

Articole de la același autor

Conducerea Liceului Teoretic „Traian”, profesorii și elevii clasei a X-a C au transmis un ultim gând pios la trecerea în neființă, mult prea timpurie, a unei eleve cu totul speciale, Alesia-Ioana Bădică, la doar 16 ani.
„16 ani este vârsta la care îți făurești visuri mărețe, îți descoperi pasiunile, trăiești fiorii iubirii, îți faci prieteni, începi să înțelegi labirintul adolescenței, să simți și să vezi  culorile emoțiilor… Din păcate, pentru  Alesia-Ioana Bădică, Dumnezeu a avut  un alt plan. A vrut să vadă cât de mult poate să iubească viața, cât de puternică este în lupta cu o boală necruțătoare și nedreaptă,  cât de demnă poate să treacă prin suferință, cât de încrezătoare este în oamenii pe care îi iubește, cât de optimistă este în a-și revedea colegii…
Lacrimi, tristețe, durere, nefericire lasă în urmă plecarea eternă a Alesiei-Ioana Bădică din această  lume. Drum lin către îngeri, Alesia-Ioana, minune de om!
 Conducerea Liceului Teoretic „Traian”, profesorii și elevii clasei a X-a C transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate și sunt alături de aceasta”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4568 secunde