Cutremurătoare mesaje, la despărțirea de profesorul Cătălin Agafiței. ”Un profesionist desăvârșit pentru care școala a fost casa lui”

24455
Cutremurătoare mesaje, la despărțirea de profesorul Cătălin Agafiței. ”Un profesionist desăvârșit pentru care școala a fost casa lui” - candlelight1170871-1695379395.jpg
Dispariția, la doar 46 de ani, a profesorului Cătălin Agafiței, un apreciat și prețuit cadru didactic, a îndurerat profund familia, dar și pe toți cei care au avut șansa de a-l cunoaște.

 „Cuvintele și regretele sunt prea puține atunci când vorbești despre OMUL CĂTĂLIN AGAFITEI. Un tată preocupat tot timpul de binele copilului său, un prieten alături cu trup și suflet, un profesionist desăvârșit pentru care școala a fost casă lui. Te vom păstra mereu în sufletele noastre prieten drag, ne vor lipsi energia și bunătatea ta, vom fi mai triști fără ține. Drum lin către îngeri, dragul nostru prieten Cătă!”. Semnează Dragoș, Paula, Adriana, Alina, Gabi, Alina, Marius, Gabi, Ela, Cristina, Ana, Gabi Lavinia, Dan.
„Cu multă tristețe, copleșiți de durere în marea familie a Școlii Gimnaziale Nr. 3 „Ciprian Porumbescu”, anunțăm astăzi trecerea în neființă a domnului nostru director, CĂTĂLIN AGAFIȚEI, un OM deosebit, un profesor iubit de copii, un coleg drag și răbdător, un director excepțional, respectat și apreciat de toți, care a știut să ne susțină mereu și să ne ofere în orice moment încredere și pace. Deplângem cu toții acest tragic sfârșit și suntem alături de familia îndurerată. MULȚUMIM, DOMNULE DIRECTOR, MULȚUMIM PENTRU TOT!
Unele stele veghează mai departe, fiindcă nu se sting niciodată. Zbor lin către îngeri! Dumnezeu să îi ocrotească veșnicia!”.

„Nu cred că există persoană care să îl fi cunoscut pe domnul director și să nu îl fi apreciat! Un OM deosebit, mare păcat pentru prematura dispariție ! Dumnezeu să îl odihnească!” (Izabela Stavăr)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4458 secunde