Ce filme puteți viziona în acest weekend

347
Ce filme puteți viziona în acest weekend - cefilme1-1552686054.jpg

Articole de la același autor

"Cu ce ți-am greșit noi, Doamne?", cu Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Medi Sadoun, Frédéric Chau, Noom Diawara este doar unul dintre filmele pe care le puteți viziona în acest weekend, la Cinema Cityplex Tomis Mall. Pe parcursul acestei pelicule, familiile Verneuil și Koffi au revenit în cea mai amuzantă comedie franțuzească.


Claude și Marie Verneuil au de-a face cu o nouă situație. Cei patru gineri, Rachid, David, Chao și Charles au decis să părăsească Franța, împreună cu familiile lor, în încercarea de a-și găsi norocul în străinătate. Totuși, Claude și Marie vor face orice să-i oprească, neputându-și imagina viața departe de ei. La rândul lor, soții Koffi sosesc în Franța pentru a-și mărita fiica, doar că și ei au parte de o surpriză.


Și filmul "Păsări călătoare", cu Natalia Reyes, Carmiña Martínez, José Acosta este o opțiune pentru cinefili. Pe parcursul a 119 minute, spectatorii vor vedea cum nordul Columbiei, din anii '70, societatea însăși era condusă de tradiții și construită în jurul familiei. Rapayet și familia sa sunt printre primii stăpâni ai traficului de marijuana. Atrași de bani si de putere, își abandonează ritualurile și credințele, închinându-se unor noi zei: lăcomia și crima. În acest fel, se nasc primele carteluri de droguri, iar societatea este condusă după alte reguli.


Așa cum era de așteptat, nici copiii nu sunt uitați, ei fiind așteptați la
"Corgi, cățeii Reginei", cu Tom Courtenay, Jon Culshaw, Kulvinder Ghir, Sarah Hadland, Matt Lucas, Julie Walters, Ray Winstone. Filmul urmărește aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit și departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini și este forțat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică și încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil și se va descoperi pe sine altfel decât se credea. 


Un alt titlu ce nu trebuie ratat este "Capernaum", cu Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Boluwatife Treasure Bankole, Kawsar Al Haddad, Fadi Yousef.


Filmat în haoticele cartiere din Liban, "Capernaun" prezintă povestea inspirațională a unui băiețel libanez, care se luptă să supraviețuiască sorții copleșitoare. Zain fuge de părinții săi neglijenți, ajungând să-și poarte singur de grijă, până când găsește adăpost în șubreda casă a lui Rahil, o refugiată etiopiană, și a bebelușului ei, Yonas.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0471 secunde