Ce filme puteți viziona la Cinema Cityplex Tomis Mall

248
Ce filme puteți viziona la Cinema Cityplex Tomis Mall - filme-1561747486.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, sunteți așteptați la Cinema Cityplex Tomis Mall la filme pentru toate gusturile. Pentru iubitorii filmelor de groază, "Jucăria ucigașă" este cea mai bună alegere. Horror-ul clasic "Child’s Play" din 1988, este adus în ziua de azi și urmărește povestea lui Karen, o mamă singură, care îi face cadou fiului său, Andy, o păpușă Buddi, fără să-și dea seama că aceasta ascunde un secret sinistru.


Păpușa nu e doar o jucărie, ci un produs cu inteligență artificială. Acum are abilitatea de a accesa alte aparate, poate să controleze termostate, vehicule, aspiratoare și desigur, are mai multe moduri de a ucide. Spre deosebire de anterioarele filme, în această versiunea a lui Chucky aflăm de ce devine diabolic, îi înțelegem motivația.


Chucky devine rău pentru că interacționează cu oamenii și înțelege cum se comportă ei. Așa că, el vrea să facă ceva ce el crede că este bun, însă comportamentul lui se bazează pe impuls (și o înțelegere limitată a lumii), iar de acolo, lucrurile iau o întorsătură întunecată. 


"N-ai șanse, frate!", cu Charlize Theron și Seth Rogen este o comedie de 120 minute, în care Fred Flarsky, un jurnalist șomer, încearcă să dea de urma bonei de care a fost îndrăgostit în copilărie și care, între timp, a devenit una dintre cele mai puternice si inaccesibile femei de pe planetă.


Sunteți pasionați de crime, dramă sau mister? În această situație, "Mănușa de aur", cu Jonas Dassler, Adam Bousdoukos, Margarete Tiesel, Marc Hosemann, Katja Studt este cea mai potrivită alegere. 
Inspirat de un caz real și având la bază romanul cu același nume scris de Heinz Strunk, pelicula spune povestea lui Fritz  Honka, un ucigaș în serie care ataca femeile din districtul felinarelor roșii din Hamburg, la începutul anilor 1970, atrăgându-le în apartamentul său din mansardă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5562 secunde