Ce spune Dănuț Epure despre desemnarea noilor decani

1287
7
Ce spune Dănuț Epure despre desemnarea noilor decani - danutepure6-1334216853.jpg

Articole de la același autor

Rectorul Universității "Ovidius", prof.univ.dr. Dănuț Epure, s-a declarat mulțumit de modalitatea în care a decurs concursul pentru desemnarea decanilor.

"Așa cum am anunțat, a fost o competiție reală și transparentă. Jumătate din Comisia de selecție a decanilor a fost formată din profesori din afara Universității, tocmai pentru a oferi transparență. Au câștigat candidații cu cel mai mare punctaj, cadre didactice care au oferit un plan managerial care va crește calitatea facultăților, propune oferte educaționale în concordanță cu cerințele actuale ale economiei, orientate spre modernizare și dezvoltare, și care, totodată, va duce la creșterea vizibilității naționale și internaționale a universității. În plus, programul lor managerial are puncte comune și cu cel cu care eu am pornit la drum în funcția de rector.

Felicit candidații pentru profesionalismul cu care s-au prezentat în fața comisiei de concurs și îi asigur că vom continua dialogul și ne vom pune în aplicare proiectele care vizează cu prioritate accederea în categoria universităților de cercetare avansată și educație.

În perioada imediat următoare va avea loc o ședință de Senat în care vom propune spre validare decanii, o parte dintre aceștia urmând să își înainteze demisia din Senat, în cazul în care sunt membri. Decanii desemnați vor alege prodecanii, urmând alegeri la nivelul Senatului, pentru ocuparea celor 6 locuri rămase libere", a declarat rectorul prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure. 

Comentează știrea

Doru
12 aprilie 2012
S-a cam dus sloganul

Din "fapte nu vorbe" încet dar sigur se transforma in "vorbe nu fapte" iar cu decanii nici o surpriza daca întrebai cu o săptămână înainte se stiau deja, pare un simulacru de selecție.............

Epure
12 aprilie 2012
dle Lector

somitate e mata fraiere..somitate in trafic de influenta e Cojoc...mai cercetati

UOC
12 aprilie 2012
Marioaro,lasa-ne dreaq cu barbac-tu

Turmentato,il ridici pe bisnitarul de barbac-tu de zici ca este mai destept si ca Einstein,ce somitate e Marian,neam de romi cu ghiuluri la mina ....mai da-l dreaq de tigan de strehaia ca la PNL a luat cearta ca nu aduce bani si ca este o nulitate in universitate si ca a gresito cu tine ca ati divortat...atata minte ati avut...v-au traso cei de la liga ca se saturasera de arfele voastre de mari contopisti....Marian,barbac-tu, s-a ocupat in campanie numai de ascultat telefoane si a folosit masinile jandarmariei ca sa urmareasca contracandidatii....nu va e rusine la ce fapte v-ati dedat....sa va fie rusine,tu Marioaro mai esti si membru PSD si acest partid are numai oameni de caracter,dar tind sa cred ca ai fost primita in randurile partidului numai datorita faptului ca nu porti chiloti pe tine ca de altceva nu esti capabila...nu vedeti ca sunteti prosti...

pentru nr 2
13 aprilie 2012
raspuns la o intrebare

Principalul motiv pentru care domnul Marian Cojoc nu se regaseste printre decani este ca dumnealui nu si-a depus candidatura pentru aceasta functie. Este atat de simplu, incat nu cred ca era necesara intrebarea dumneavoastra.

esti nesimtit
13 aprilie 2012
corectie

bai baiatule...eu port budigai, nu chiloti...ma jignesti...

Răspuns la: Marioaro,lasa-ne dreaq cu barbac-tu
Adăugat de : UOC, 12 aprilie 2012
Turmentato,il ridici pe bisnitarul de barbac-tu de zici ca este mai destept si ca Einstein,ce somitate e Marian,neam de romi cu ghiuluri la mina...
6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

am
16 aprilie 2012
danut spagaru

Danut Epure pagarul universitatii.. la fel ca toti ceilalti profesori spagari din Ovidius... Respect pentru cei ce nu dau si nu primesc SPAGA!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cât te costă să devii student
Pagina a fost generata in 1.0549 secunde