Cea de-a treia ediție a "Fest(in) pe Bulevard!", la START

71
Cea de-a treia ediție a

Articole de la același autor

Festivalului "Fest(in) pe Bulevard!" a fost deschis oficial, sâmbătă seara, cu spectacolul "FestiBal cu... loterie", eveniment desfășurat pe trotuarul din fața Teatrului Nottara. La spectacolul regizat de Mihai Lungeanu au participat angajații teatrului din echipa tehnică, secretariatul literar și din celelalte departamente, fiecare purtând câte un costum de epocă, potrivit Agerpres.


Managerul Teatrului Nottara, MarinelaȚepuș, a declarat că ediția din acest an a festivalului va avea "ingrediente cât cuprinde", de la spectacole la lansări de carte, de la colocvii și spectacole de lectură la evenimente stradale. Seara continuat cu vernisajul expoziției de fotografie de teatru a artiștilor fotografi Maria Ștefănescu și Sorin Radu. Evenimentul a avut loc în foaierul sălii "Horia Lovinescu" și cuprinde 30 de lucrări cu momente din spectacolele din ediția 2014 a festivalului și din producțiile noi din stagiunea trecută a teatrului gazdă. Expoziția rămâne deschisă pe toată durata festivalului.


La sala "Horia Lovinescu" spectatorii au putut vedea spectacolul 2Portugalia" de Zoltan Egressy, direcția de scenă Victor Ioan Frunză, producție a Teatrului Nottara, iar de la ora 21,00, la Teatrul Odeon, s-a jucat "Dezorient express", de Andrea Gavriliu, producție a Teatrului Clasic Ion Slavici din Arad.


Festivalul "Fest(in) pe Bulevard!" continuă până pe 17 octombrie, la Teatrul Nottara, Teatrul Odeon și Teatrul Țăndărică, publicul având posibilitatea să vadă 21 de spectacole din patru țări.


Astăzi vor fi prezentate spectacolele "The History Boys. Povești cu parfum de liceu" de Alan Bennett, producție a Teatrului Excelsior, la Sala Horia Lovinescu, de la ora 18, "În trafic" de Alina Nelega, producție a Teatrului Național din Târgu Mureș, la Sala George Constantin, de la ora 21,00, și "Cheia" de Andras Forgach, producție a Teatrului Regina Maria din Oradea, la Teatrul Odeon, de la ora 18.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0247 secunde